Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- haprian ionel
- veteran

Cel putin noi cei din Alba ar cam trebui sa ne gandim serios sa ne schimbam locurile de pescuit ca pe aici pe la noi pauza totala .. Zilele trecute eram cu ceva treaba pe la banca si din una in alta dau in vorbe cu baiatul care era acolo de se ocupa cu consilierea clientilor despre pescuit ..! si ma intreaba ca pe unde am mai pescuit in ultima vreme .. la care i-am spus ca pe la Mures la balta de la Vinti si altele la care el imi spune ca si el o mai mers pe la Mures dar mai demult ca acuma nu mai are rost sa mergem ca se braconeaza intr-o veselie la noi in judet ! lucru pe care l-am constatat si eu in ultimele partide la Mures . Tot stau si ma gandesc: cum naiba de stie toata lumea de chestiile astea si totusi nu se face nimic in priviinta asta ? La balta Vintului am vazut marlite de 100 - 400 de grame retinute de m-am saturat , toata lumea prinde tot si nu elibereaza nimeni nimic iar noi ne miram ca mergem la pescuit si nu trage . La inceputul anului draga de nevasta-mea sa gandit sa-mi faca cadou permisul de pescuit numai ca ea nestiind cum arata un permis mi-a facut cadou carnet de membru..! credeti ca ma verificat cineva tot anul ? nici vorba ! mai bine nu imi mai faceam nimic.. sunt putin cam dezamagit ca saptamana asta m-am tot gandit ca unde sa merg la o partida in weekend si am constatat ca nu prea am unde ..
haprian ionel scrie:Cel putin noi cei din Alba ar cam trebui sa ne gandim serios sa ne schimbam locurile de pescuit ca pe aici pe la noi pauza totala ..
Daca la voi pe Mures nu mai sunt pesti, va invit pe la noi pe Timis sau Bega sa facem o partida si comparam dupa... o sa fiti incantati la intoarcere
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
- haprian ionel
- veteran

Salut Marius!Am fost o saptamana la italieni unde mi-am cam facut de cap!MARIUS POPA scrie:Noi, buna pace..si de n-o fi cu ....![]()
Cum merge treaba Zemfi, pe unde iti mai petreci vremurile?
Saptamana asta , liniste.
In rest ...azi am dat cateva maini pe la Ludus si rezultatul ti l-am spus
Numa bine!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
kasa-l bre, am auzit ca la aia, intri la pescuit la pastrav pe balta privata, la ora 8 dimineatza
la pranz te da afara sa meri sa manci, intre timpe pe mijlocu baltii printr-un sistem de scripeti si funie, se plimba un carutz cu hrana pentru pesti, apoi vi de la masa si pescui pana sara

la pranz te da afara sa meri sa manci, intre timpe pe mijlocu baltii printr-un sistem de scripeti si funie, se plimba un carutz cu hrana pentru pesti, apoi vi de la masa si pescui pana sara
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
adiwolf scrie:halal sa-ti fie,zamfi scrie:.......Am fost o saptamana la italieni unde mi-am cam facut de cap!........
deh, la tati ni greu, mai ales la unii............
eu in locul Italienilor nici nu te-as mai primi in tara la ce gaura le-ai dat in somnii aia
Bag de sama ca ti-o fi placut filmuletul cela ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran