Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
muncim haprian, muncim tata, ca sa putem sa ne permitem sa umblam in wekend dupa pesti!
s-au eliberat toti?
muresul se face frumos, ca de insurat.
am vazut si eu crap maricel si caras mare....ghici unde, nu prins,!! umbla incet si sigur.
cat poti retine la daia?
cum ai rezolvat-o duminica, dupa nunta?
s-au eliberat toti?
muresul se face frumos, ca de insurat.

am vazut si eu crap maricel si caras mare....ghici unde, nu prins,!! umbla incet si sigur.

cat poti retine la daia?
cum ai rezolvat-o duminica, dupa nunta?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
La Daia fiind balta privata crapul prins nu sa eliberat
Ai voie cu 4 kg de peste sau o bucata daca ii mare
Duminica nu am fost nicaieri dar am fost Sambata
si pot spune ca am avut parte de cea mai frumoasa zi de pescuit cu 4 scapari in timpul drilului si 2 mierlite prinse amandoua peste 1 kg
.Cel mai frumos moment la pescuit ii dimineata de dimineata cand rasare soarele pentru ca si trage stiuca si esti singur pe balta, poti sa faci ce vrei
de acum inainte nu cred ca am sa mai merg tarziu pe caldura si balta plina !!
Ai voie cu 4 kg de peste sau o bucata daca ii mare
Duminica nu am fost nicaieri dar am fost Sambata

- MARIUS POPA
- veteran
- haprian ionel
- veteran
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
ca sa vedeti ce face banull...
pentru cunoscatori:
stiti portiunea dintre podul de fier si podul peste ampoi(catre drambar-bariera).
stiti ce locuri frumusele erau acolo de clean, cu copaci, cu mal inalt, cu umbra , ,..numa fain de o iesire scurta dupa masa la un cosas sau bondar, la pluta..
bun...
NU MAI EXISTA ACEL RAI
.
au indreptat malul, in unghi, au scos copacii, e pustiu, ca o femeie care se tunde inghinal dupa 60 de anii....
urat din partea edililor, sa le permita sa strice asa malul,si cine credeti ca e pe felie acolo??
SUPREMIA.....
is curios ce vor sa faca cu portiunea aia de mal.
va invit sa dati o tura sa va uimiti, daca nu cumva ati fost pe acolo.
.....
azi am fost la mures, sa fac un blincarit, poate poate vreo dintoasa,7 persoane am vazut la pluta,chiar si o doamna, care baga una una in petul taiat, albitura fara numar.
un tip chiar incerca sa-mi explice ca stie legile, ca are vreo 3 facultati, si la rapitor (avat, somn,salau, stiuca) este permis sa se pescuiasca.
si chiar imi dadea impresia ca cineva de la asociatiile noastre, a inoculat aceasta informatie..
ROG APSALBA SA FACA RAZIE SAU SA SE SESIZEZE ,LA MOVA SI LA VARSARE IN ZONA ACEEA..o sa ramana surpinsi cat de lejer pescuiesc, stau ascunsi pe dupa boschetarii.
in rest, muresul se face fain pentru wekend.
numai bine rau la nimeni.
pentru cunoscatori:
stiti portiunea dintre podul de fier si podul peste ampoi(catre drambar-bariera).
stiti ce locuri frumusele erau acolo de clean, cu copaci, cu mal inalt, cu umbra , ,..numa fain de o iesire scurta dupa masa la un cosas sau bondar, la pluta..
bun...
NU MAI EXISTA ACEL RAI

au indreptat malul, in unghi, au scos copacii, e pustiu, ca o femeie care se tunde inghinal dupa 60 de anii....
urat din partea edililor, sa le permita sa strice asa malul,si cine credeti ca e pe felie acolo??
SUPREMIA.....
is curios ce vor sa faca cu portiunea aia de mal.
va invit sa dati o tura sa va uimiti, daca nu cumva ati fost pe acolo.
.....
azi am fost la mures, sa fac un blincarit, poate poate vreo dintoasa,7 persoane am vazut la pluta,chiar si o doamna, care baga una una in petul taiat, albitura fara numar.
un tip chiar incerca sa-mi explice ca stie legile, ca are vreo 3 facultati, si la rapitor (avat, somn,salau, stiuca) este permis sa se pescuiasca.
si chiar imi dadea impresia ca cineva de la asociatiile noastre, a inoculat aceasta informatie..
ROG APSALBA SA FACA RAZIE SAU SA SE SESIZEZE ,LA MOVA SI LA VARSARE IN ZONA ACEEA..o sa ramana surpinsi cat de lejer pescuiesc, stau ascunsi pe dupa boschetarii.
in rest, muresul se face fain pentru wekend.
numai bine rau la nimeni.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Pai da am vazut si eu, sau facut lucrari pentru amenajarea malului de la ampoi (cred ca urmeaza si portiunea de la pod pana la varsare si au distrus tot ) Faza stii care e ?? erau prea multe gunoaie agatate ,atarnate de acei boscheti,pomi .... acum e curat nu se mai vad gunoaiele de pe pod ,nu mai au de ce se agata si o iau la vale asa nu se mai vede ce se arunca pe apa
Cum zici si tu Marius e plin de pescari ....am ramas iaras surprins sa vad acelas tip de cort la varsare, acelas pescar ... cred ca e a 3 a oara cand il vad pe tipul ala
cred ca nu l-a informat nimeni de prohibitie... sau mai stii poate da la STIUCA!!!!
Cum zici si tu Marius e plin de pescari ....am ramas iaras surprins sa vad acelas tip de cort la varsare, acelas pescar ... cred ca e a 3 a oara cand il vad pe tipul ala