Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Salut,
Merita incercat weekend-ul asta la Radesti? Stie cineva daca e limpede apa, sau s-a infiltrat din Mures...?
Merita incercat weekend-ul asta la Radesti? Stie cineva daca e limpede apa, sau s-a infiltrat din Mures...?
Ieri era curata.Astazi nu stiu.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- senior
Am fost alaltaieri.
Apa curata ( fara infilratii), usor scazuta. Fara multa vegetatie.
Taxa pentru 1/2 zi = 20 lei.
Pescari, 0.
Pesti, 0.
Pentru masa ( ciorba de fasole cu ciolan, 25 lei) recomand Pensiunea Transilvania - la intersectia cu drumul European.
Apa curata ( fara infilratii), usor scazuta. Fara multa vegetatie.
Taxa pentru 1/2 zi = 20 lei.
Pescari, 0.
Pesti, 0.
Pentru masa ( ciorba de fasole cu ciolan, 25 lei) recomand Pensiunea Transilvania - la intersectia cu drumul European.
"Transilvania -Casa si Masa" mai exact
Din pacate cam asta este situatia pe Radesti: rezultate slabe pentru aceasta perioada .Marti se va popula balta insa cu amur si caras mare:cca 2,5 t.O sa vedem apoi ce si cum ...Maine o sa merg "hotarat" si ca sa nu am alte ispite o sa-mi iau doar gume ...mici! De salau! Pentru stiuca binenteles ...Sper sa reusesc sa dau 2-3 ore si sa va dau vesti bune!

Din pacate cam asta este situatia pe Radesti: rezultate slabe pentru aceasta perioada .Marti se va popula balta insa cu amur si caras mare:cca 2,5 t.O sa vedem apoi ce si cum ...Maine o sa merg "hotarat" si ca sa nu am alte ispite o sa-mi iau doar gume ...mici! De salau! Pentru stiuca binenteles ...Sper sa reusesc sa dau 2-3 ore si sa va dau vesti bune!

- MARIUS POPA
- veteran
Ce va mai place...Radestiul (shaorma
)

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Zamfi..in balta cu rapitori se baga 2,5 t pasnici?

Absolut corect!ULK scrie:Zamfi..in balta cu rapitori se baga 2,5 t pasnici?![]()

Deci am fost .De la 9-12 si cca 2,5 ore de pescuit,exclusiv la gume. Rezultate slabe si anume cele doua bucatele de mai jos:

Parerea mea este ca trebuie sa se raceasca apa inca mult...Este plin de pestisori mici care sar ori de cate ori cade naluca in apa!
Ce m-a surpins placut a fost violenta atacurilor! Desi nu au fost mari ambele au avut atacuri de ...zile mari!
In rest tacere...Trebuie sa mai asteptam un pic.Zic eu. 

Parerea mea este ca trebuie sa se raceasca apa inca mult...Este plin de pestisori mici care sar ori de cate ori cade naluca in apa!
Ce m-a surpins placut a fost violenta atacurilor! Desi nu au fost mari ambele au avut atacuri de ...zile mari!

- MARIUS POPA
- veteran
Mandri vecini astia din Aiud, mai ales in ultima poza, cu batul rezemat de umar
Te felicit ca ai "zdrobit" 2 pana la urma !

Te felicit ca ai "zdrobit" 2 pana la urma !

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Multam!