Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Mersi de sfat,
in 2 ore ai avut ceva miscare.)))))))))
in 2 ore ai avut ceva miscare.)))))))))
Trei atacuri in doua ore, pe Mures , la Aiud...e bine!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
cred k pe la Aiud muresul e mai limpede......cred, deoare am inteles la un prieten k tarnava nu e tocmai limpede
La sfatul domnului Zamfi, am avut o excapada la spin pe Mures, nu cred ca am stat mai mult de 2ore iar rezultatul a fost cel putin satisfacator.
Nu am incercat la specimene de luat in considerare, dar am incercat intr un repezis pe apa de max 1 m+ soare - vant = 2 cleni aprox 800 - 1 kg, 3 cleni - 1/2 kg si 1 avat la 1/2 kg.
Deocamdata e ok, dar imi doresc anul acesta sa trec la o alta categorie unde exista alte reguli si tactici.
Numai bine
Nu am incercat la specimene de luat in considerare, dar am incercat intr un repezis pe apa de max 1 m+ soare - vant = 2 cleni aprox 800 - 1 kg, 3 cleni - 1/2 kg si 1 avat la 1/2 kg.
Deocamdata e ok, dar imi doresc anul acesta sa trec la o alta categorie unde exista alte reguli si tactici.
Numai bine
- haprian ionel
- veteran
Am fost un pic pe Mures pe langa Alba astazi.. A fost minunat, raul numai bun, rezultate vreo 5-10 Clenuti, vreo 4 Cleni si un bulau de vreo 45cm luat la Salmo Thrill plus un rateu a unui coleg care a scapat un Somn de toata frumusetea.. nu a avut ce sa-i faca cu firul de 0.16.
Fain.Inseamna ca misca totusi ceva...Eu am avut azi noapte o lupta cu un "tren" care a dezdoit tot si s-a dus! Am luat insa unul mic de 6 kg.Din pacate ,toata actiunea se petrece pe un fel de Mures (mai mic insa) , in Italia, unde ,oricum am lua-o stau mai bine cu pestii decat noi. 

---La categoria asta ,daca o sa ai trei atacuri in 2 ore o sa pupi pamantul!Soparle scrie: Deocamdata e ok, dar imi doresc anul acesta sa trec la o alta categorie unde exista alte reguli si tactici.
Numai bine

- MARIUS POPA
- veteran

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Unde sunt mai multe locuri de avat/clean in Alba, mai in sus sau mai in jos de pod? Multumesc.
- MARIUS POPA
- veteran
Buna intrebare, cine ar zice
Cel mai simplu este sa meri sa le cauti frumos, satisfactia o sa fie pe masura,
Acuma intrebare ar fi:cam care pod, ca sunt cateva prin Alba...?!

Cel mai simplu este sa meri sa le cauti frumos, satisfactia o sa fie pe masura,
Acuma intrebare ar fi:cam care pod, ca sunt cateva prin Alba...?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.