Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Muresul a scazut cam 30cm de alaltaieri...
Am fost acum pana la Radesti .Apa este cam tulbure din cauza ploilor.Stiuca nu se hraneste...In cca 3 ore de pescuit ,a prins cumnatul (norocosul astafdata scrie:A mai fost cineva pe la Radesti? Se poate pescui? Cat mai e taxa?

Fir intins!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Multumesc mult! Tot ies pe Mures chiar daca stiu ca n-am sanse...m-as duce pana la Radesti si pentru un atac ratat. Cu plantele sper ca ma descurc...m-am antrenat pe balta la Lancram )).
As mai avea o intrebare, este taxa si pentru jumatate de zi?
As mai avea o intrebare, este taxa si pentru jumatate de zi?
Pentru o jumatate de zi este MOCCA:
Vedeti toata lumea zice taxe, ca sa fie peste si altii intreaba cand este "GRATIS", se intelege.
Vedeti toata lumea zice taxe, ca sa fie peste si altii intreaba cand este "GRATIS", se intelege.

N-am intrebat daca e gratis pt jumate de zi, daca la asta te referi, ci daca este taxa pentru jumate de zi sau doar pentru o zi intreaga.
- haprian ionel
- veteran
Ati fost careva la pescuit la Iezer ? Adica lacul Iezer din localitatea Ighel vreo 26km din Alba Iulia. Aici: http://povestipescaresti.ro/loc-de-pesc ... cul-iezer/
Zilele astea m-a stricat de cap un prieten care a fost la gratar acolo.. zicea ca o gramada de Cleni enormi, Pastrav se plimba pe langa mal de-i poti vedea.
Zilele astea m-a stricat de cap un prieten care a fost la gratar acolo.. zicea ca o gramada de Cleni enormi, Pastrav se plimba pe langa mal de-i poti vedea.
Aia asa este ionele...da sa vezi crapii ce se plimba ...din auzite mai se si prind.
Oscilanta...haprian ionel scrie:Ati fost careva la pescuit la Iezer ? Adica lacul Iezer din localitatea Ighel vreo 26km din Alba Iulia. Aici: http://povestipescaresti.ro/loc-de-pesc ... cul-iezer/
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- haprian ionel
- veteran
Povestea paznicul ca in urma cu cateva zile niste copii au prins un Amur de 10kg.. Trebuie sa fac o tura pana acolo sa incerc un pic la Clean.. la oscilanta daca trebe. 

Povestea asta cu clenii si pastravii enormi era si acu` 25 - 30 ani.
Practic aia nu-s cleni, nici pastravi, is crapi.
Am pescuit eu acu` vreo cativa ani un weekend si am prins niste cleni... da` erau departe de a fi enormi.
Da` nah, poate cineva mai priceput...
.
Oricum, zona-i f. faina... este si o cabana acolo, care era a "partidului" pe vremuri iar acu` nu prea se stie clar a cui ii si cu cine poti vorbi sa te cazezi acolo...
.
Practic aia nu-s cleni, nici pastravi, is crapi.

Am pescuit eu acu` vreo cativa ani un weekend si am prins niste cleni... da` erau departe de a fi enormi.
Da` nah, poate cineva mai priceput...

Oricum, zona-i f. faina... este si o cabana acolo, care era a "partidului" pe vremuri iar acu` nu prea se stie clar a cui ii si cu cine poti vorbi sa te cazezi acolo...

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."