Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Cu permis (nu stiu daca e suficient anpa...)poti da exclusiv la momeli artificiale dupa stiuca.Cu eliberare obligatorie.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ok ms, deci la stiuca pot da? Bineinteles ca o eliberez! Dau o fuga maine mana pe la raul mures. O sa revin cu un raspuns (un rezultat).
- haprian ionel
- veteran
Abia asteptam !
un rezultat ..

Din pacate nu am putut sa merg pe mures. Dar am pescuit la o balta din Zdrapti care nu este a lui nimeni si ea se alimenteaza cu apa din Crisul Alb. Dar nu am prins nimic, este foarte slab populata in peste.
Si as vrea sa stiu pana cand este prohibitie pe raul Aries, pt ca eu am inteles ca pana la 1 mai, dar nu is sigur. Ce parere aveti?
Si as vrea sa stiu pana cand este prohibitie pe raul Aries, pt ca eu am inteles ca pana la 1 mai, dar nu is sigur. Ce parere aveti?
- bogdansalk
- junior
6.iunie-pana atunci la rapitor cica il prinzi si il eliberezi...bineinteles daca esti pescar si nu braconier 

sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale
Sarbatori fericite!! pescari....Zamfire...ce mai sti de balta? si-a mai dat cumatra drumu? daca este vreme Luni poate incerc sa vad la oua rosii merge?
... Distractie faina lume.

- haprian ionel
- veteran
Poate ajung si eu Luni sa incerc la niste oua de miel.
Multumim ,la fel!Radu_T scrie:Sarbatori fericite!! pescari....Zamfire...ce mai sti de balta? si-a mai dat cumatra drumu? daca este vreme Luni poate incerc sa vad la oua rosii merge?... Distractie faina lume.

Legat de balta ...am dat azi o fuga scurta sa verific ce si cum .Niste zvonuri urate ,cum ca mor pestii...Din pacate ,crapii care au fost adusi din Ungaria mor pe capete!

Paste fericit!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Superba stiuca, bravo esti un pescar adevarat !!! o intrebare daca se poate : se poate pescui pe aries in zona campeni in perioada asta ca am auzit ca pe munte prohibitia tine numai pana in 1 mai, dar nu stiu daca Ariesul intra la ape de munte deci nu stiu ce sa zic !?
prietene.. p[oti sa cauti pe net.. din data de 1 mai s-a deschis la pastrav nu la rau....
)

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu