Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de Zamfi » 30 Mar 2013, 21:42

Mariuse vezi ca te-am informat gresit referitor la guma ...era Relax Ohio :oops:Relax Kopito e alt model.Oricum nu are importanta. Din viteza... :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Mar 2013, 23:35

Nu-i bai Zemfi, ca nu ma duc maine sa probez daca intra si la mine :lol:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 31 Mar 2013, 19:01

Desi am zis ca nu o sa mai postez poze de pe Radesti ,nu am ce face deoarece am ramas dator unei persoane cu aceasta poza...Oricum e ultima in care apar si eu deoarece sunt persoane iritate ca ma tot vad pe net... :lol: Intr-un fel e si nasol cand tu nu reuseti sa prinzi ,insa te consideri net superior ... :mrgreen:

Deci am fost in aceasta dupa amiaza : multa lume ,peste putin. Logic ,tinand cont de perioada anului ...Am cunoscut multi clujeni simpatici ,doua doamne dragute . Una deosebita ,sotia unui coleg forumist ,care avea o grija remarcabila cu eliberarea unei stiuci (la care am ajutat-o cu un spitz ).Am servit si un cozonac cu ocazia Pastelui catolic (multumesc d-le admin) si m-am relaxat ,am schimbat o vorba doua ,am admirat niste Stella ... :wink:
Saptamana viitoare vin crapii din Ungaria asa ca eu o sa-mi schimb locatia de pescuit pana ...incepe din nou stiiuca sa manance :elkgrin:

Ps: doua persoane au avut azi urmariri ale nalucilor de catre ...salai!
Mda si poza de care spuneam :

Imagine

In rest ,Sarbatori fericite pentru cei care sunt in sarbatori :respekt:

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 31 Mar 2013, 21:23

Am vrut sa vin si eu azi ...dar tot picura ..eram in balanta...hai ca plec ...hai ca dorm...am ales a 2-a varianta :) ....dar sapt. viitoare daca e fain ...aleg prima...

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 01 Apr 2013, 08:27

Multumesc si eu pentru cozonac : a fost excelent, a fost feliat si.... a fost mult !
Multumesc si pescarilor care, prin prezenta si atitudine au facut sa avem o zi excelenta.

Cat despre pesti : cu siguranta sunt acolo, dar si-au luat o scurta pauza.

maverurobi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de maverurobi » 01 Apr 2013, 20:03

salut,am fost eu cu batranu si cu marius(bestia) pana la amiaza,dar nu prea a mers,erau cam apatice stiucanele doar 2 marle la plecare,oricum balta cred ca are potential,cred ca merg iara duminica,ii place vreau sa prind stiucane capitale sau ceva salai,salve...,ne vedem pe balta radesti :respekt:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Apr 2013, 21:18

Imi pare rau ca nu ne-am intalnit.Am fost pe la amiaza dar doar in plimbare ...Dupa-amiaza am fost la pescuit.
Balta are cu siguranta potential de rapitori! Si ,asa cum am mai spus , daca lucrurile merg normal ,in timp ,cand se va reface malul ,copacii ,iarba, etc va fi excelent!Se vor amenaja si umbrare . Important e ca pescarii sa dea dovada de civilizatie ...Deja am vazut pe mal o mandra cutie de bere goala :twisted: E drept ca administratorul nu a amplasat deocamdata cosuri de gunoi ...si nu stiu de ce :twisted: Dar asa cum am adus berea plina de acasa am putea sa ducem inapoi cutia goala...

Plus ca nu toata lumea respecta pestii : impreuna cu d-na din Cluj am eliberat o stiuca dupa ce am recuperat din gatul stiucii o ancora imensa :evil: cu o bucata de fir textil! E clar ca cineva a dat la peste viu ,eventual tip pripon sau ceva, desi pescuitul cu peste viu este STRICT interzis pe balta!

Apropo ,vreau sa va anunt ca pescuitul cu struna (sau , ma rog, orice rezista la dintii stiucii) a devenit obligatoriu pe aceasta balta! Mie mi se pare corect atat pentru pescari cat mai ales pentru stiuci! Un vobler "potent" dotat cu doua ancore puternice fixat in branhiile unei stiuci ... :cry: Oricum se intampla accidente si cu struna :oops: Ar mai fi de povestit un pic si legat de fir ...chiar daca este o apatie la acest moment ,nu trebuie subestimata sansa de a va intalni cu o stiuca de 6-7 kg ...E pacat sa va "rupa" nu de alta dar ramaneti fara poza :lol:

In rest ...Fir Intins! :respekt:

fdata
junior
junior

Mesaj de fdata » 02 Apr 2013, 00:03

Cam cat de mare trebuie sa fie stiuca pentru a putea taia un textil Tuf Line de 15?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Apr 2013, 08:58

fdata scrie:Cam cat de mare trebuie sa fie stiuca pentru a putea taia un textil Tuf Line de 15?
Dupa parerea mea ,daca are noroc (sau tu ai ghinion) una de 500 g te rezolva!Mai ales daca contra pescarului este puternica si ...brusca! Atentie textilul se taie mult mai usor decat monofilamentul! Parerea mea ...

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 02 Apr 2013, 16:53

care vin maine di cluj pana acolo?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Scrie răspuns