Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
buna initiativa.
pe mine nu ma interseaza la cine platesc permisul, atita timp cat sunt in legalitate, si banii care i dau au justificare, si nu se duc in jepul altora care promit si zic ca fac ce trebuie sa avem conditii de pescuit si ape mai curate si greblasi mai putini.!!!
pe mine nu ma interseaza la cine platesc permisul, atita timp cat sunt in legalitate, si banii care i dau au justificare, si nu se duc in jepul altora care promit si zic ca fac ce trebuie sa avem conditii de pescuit si ape mai curate si greblasi mai putini.!!!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Beton! Patru asociatii de pescuit intr-un judet de nici 300 000 de locuitori! E mai mult decat imi puteam imagina vreodata in trecutul apropiat cu partidul unic! Pardon ,asociatia unica am vrut sa spun

Pai ...incepe sa-mi fie mila de aia din MM care cica au doar una...

In rest ce ar fi de spus ...succes in activitate si sunt curios si eu ce o sa iasa! Ce o sa reusiti sa demonstrati comparativ cu aps si ajvps...Sau ma rog ,daca va fi doar chiosc de permise ...macar sa stim de-o treaba!
Unde va avea sediu,etc? Ca eu trec des prin Alba si as dori sa ne intalnim.
Ps:interesant ca cica vor fi patru asociatii dar nici macar un club sportiv de pescuit pe langa ele...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.