Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
O sa fie gata la termen..stai linistit. Acum lucrez la altceva.
-
- veteran
Acum lucrez la altceva.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Hai ca am venit!
Asa cum am spus am ajuns la balta pe la ora 14 pe un frig beton! L-am cunoscut pe colegul Lucian din Cluj ,care baiat destept ,a venit cu manusi
Am pescuit pana pe la ora 17 .Cand am plecat eu Lucian avea prinse 4 bucati . Eu am prins tot 4
si una s-a ...dus
Ca daca spun ca mi-a desfacut agrafa (Sert 9 kg ) ma impolaie adiwolf de nu ma spala Muresul asa cum e el de mare acum ...Azi am facut niste teste ,doar pe gume ...Interesante teste
Vremea a fost teribil de nasoala si acest lucru a influentat negativ apetitul stiucilor .Oricum am prins ...Plus aia dusa cu guma, estimata cam la ...peste 5
Imediat vin si cu o poza facuta chiar de administratorul baltii , Sergiu , care imi fredona o melodie interesanta ce avea cuvinte de genul "Eu si iarna sunt pe val/N-astept sezonul estival" putin modificata ...asa la prsoana a doua

Imediat vin si cu o poza facuta chiar de administratorul baltii , Sergiu , care imi fredona o melodie interesanta ce avea cuvinte de genul "Eu si iarna sunt pe val/N-astept sezonul estival" putin modificata ...asa la prsoana a doua

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Una proaspata cu dedicatie pentru colegu' Vali :

Gherla? Ce-i aia?
Ps:se facea gheata pe inele...

Gherla? Ce-i aia?

Ps:se facea gheata pe inele...
- haprian ionel
- veteran
Superba "mierlita" ! Daca o sa fie cat de cat soare maine (putin probabil) o sa dau si eu o tura pana acolo cu scooterul. Daca nu.. Duminica viitoare.
Din pacate Ionele maine nu ne vom intalni. Oricum pe frigul asta cu scooterul e cam nasol. Poate sambata viitoare daca nu merg la un salau la Dostad ... 

Foarte frumos Zamfi. Felicitari. Si si lui Lucian. Interesant este ca manaca pe la voi.
Multumesc. Da ,interesant deoarece pe balta asta primavara nu prea se prindea ...E drept ca mergea salaul mai bine ,dar acum nu mai prea este . Ma si "ingrozesc" ce va fi la toamna daca acum mananca asa
Lucian a ramas de mine si mare lucru daca nu a mai prins ceva

Lucian a ramas de mine si mare lucru daca nu a mai prins ceva

- haprian ionel
- veteran
Astazi pe la amiaza asa soare fain o iesit si o incetat si vantul de toata ziua am sperat ca maine o sa fie vreme buna.. pana acuma spre seara cand o inceput sa ninga. Maine la barlog, nu ies nicaieri.
Interesant la Radesti, merge si pe guma dar si pe vobler in perioada asta. Am avut atac si in larg dar si la 1m de mal. Capturi 2 buc si una din mal care mi-a taiat florocarbonul. Din ce am aflat de la paznic am inteles ca sunt in jur de 1000 de stiuci. Nu sunt luptatoarein aceasta perioada deloc, poate si datorita frigului, as fi curios si eu sa vad perioada de toamna. Am pescuit doar 2 ore jumate. Dupa cum s-a mai spus taxa este de 25 lei/zi.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!