Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de Zamfi » 03 Mar 2013, 15:32

Balta tine si ceva salau dar putin.La fel si biban. Plus avat.Cativa somni - unul de vreo 20 kg. Mult crap ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 03 Mar 2013, 15:49

Inseamna ca e exact ce trebuie.. deja m-ai bagat in boala cu Stiucile alea . Saptamana viitoare o sa fiu acolo.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 03 Mar 2013, 19:05

Daca tine vremea Duminca viitoare ..ne salutam acolo Zamfi :)....sper sa avem parte de balta aia si paznicu sa isi faca treaba.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Mar 2013, 19:39

haprian ionel scrie:Inseamna ca e exact ce trebuie.. deja m-ai bagat in boala cu Stiucile alea . Saptamana viitoare o sa fiu acolo.
Ai grija ca se fac razii la roviniete....
Bai oameni , bai Zamfi, dece naiba nu o aparut balta aia , acum vreo 3-4 ani, cand eram activ si eu, eram pe meleaguri Albaiuliene, fix acuma cand eu sunt plecat, irevocabil, irefutabil... :wallbash: :wallbash:
Date dracu stiucile, pe bune, mama ei de treaba!
Ia spune, aia care o taiat struna, apare in cateva zile cu lingura in gat, si cu burta in sus....saraca! :roll:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Mar 2013, 20:02

Apai mai Mariuse ...Balta asta era mai faina si mai plina de peste acum 4-5 ani! :D Ca nu ai stiut tu de ea ...Il stii pe unu mic de respira greu ? Ala era! :lol:

Pe balta asta au pescuit pe vremuri pescari pe care-i urmarim acum pe sticla...Si ma refer aici ,printre altii ,la Lucian Constantin (Gyorg) care a si prins-o pe Ileana la vremea aia :lol: , la Ovidiu Ristivan 14 ,Andrei Ionascu ,Mircea Teodorescu -Teoo ,etc. Asa ca Marius draga ,balta era si avea defectul ca tinea mult mai mult salau ca acum!
In alta ordine de idei ...aia de a rupt struna a plecat cu o guma si un jig din fericire ,deci nu cu o tripla! Mai dau unii si cu gume...Deci sper ca va fi ok!

Radule abia astept ! Desi pe mine ma arde un salau de Mures ...Sper doar sa nu intre la bataie ca sunt grase de tot!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Mar 2013, 20:31

Apa vad ca numa amu ai mediatizat-o mai mult, eu cred ca tu ai intrarea gratuita, cu siguranta; amu, o s-o viziteze mult mai multi...saracile guri ale stiucilor!
No las ca-i bine daca-i numa un jig, scapa ea de el! :wink:
Si amu 4-5 ani, cine o gestiona?
Radule , tu ai mai fost, cate partide ai mai "slobozit" pe acolo!?
Sa fie sanatosi, aia , care amu is pe sticla, dupa cum zici tu! 8)
Atunci fire zbuciumate sa aveti , si cat mai putine strune rupte!
Alea luate de tine sa fi avut vreo 4-6 kg., faine!
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 03 Mar 2013, 20:41

anu 6 ani am fo prima data acolo...nimic notabil---1-2 kg. bucata doar....:P

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Mar 2013, 20:57

amu 6 ani...o mama!
daca tu nu stiai asa bine de ea....prea putine s-a auzit de ea , in fine, nu mai dezbatem , este bine ca aveti unde, in conditiile in care nici in Alba nu ai pe unde umbla, prea mult! 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 03 Mar 2013, 21:01

Mariuse o sa-mi fac rovigneta numai ca sa pot merge acolo.. expre. Daca erai pe la Ab te luam si pe tine dar asa... imi pare rau.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Mar 2013, 21:01

Acuma daca tot dam din casa ... :D Anul trecut ,in octombrie-noiembrie ,ajutat si de cumnatul meu cca 1 saptamana am ajuns la 92 de stiuci prinse pe Radesti. Insa nu mai mari de 2-2,5 kg.Un singur vobler mi-a ramas la una ...

Acum insa ,odata cu reamenajarea bratului , au adus si stiucile din bratul de sus ! Ca e doua despartite de un drum... :lol: Eeee acolo erau cativa balauri ,printre care si "bunica" cu un ratlin in buza imprumutat de la subsemnatul...Si se pare ca alea misuna :P Insa ,asa cum e de stiut , nu se prind pe banda rulanta si la orice .

Paznicul este prezent mai tot timpul (noaptea permanent) ,plus administratorul ,sotia lui si cativa prieteni care chiar tin la aceea balta!Printre care ,da , sunt si eu. Astfel incat va rog ,daca pescuiti acolo , sa respectati munca acelor oameni si sa va respectati pe voi ca oameni si ca pescari . Orice incalcare a C&R va exclude definitiv de pe brat si se lasa si cu chestii nasoale ,fiind considerat furt!

In acest an urmeaza amenajarea baltii ,cu pomi ,iarba,cosuri de gunoi...Deocamdata e cam selenar peisajul dar ...stiucile sunt pamantene! :respekt:

Scrie răspuns