Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran

-
ticairlandezu
- veteran

Exact
.Acuma pe Mures, la noi, nu poti numi "o zona" ...ca fiind de Crap...crap sa prins cu mici exceptii ,peste tot sau ma rog inclusiv in cele mai "neobisnuite" locuri...daca poti numi asa.Sa nu uitam ca zona noastra este mai mult "colinara" propice altor specii de pesti,decat pentru crap.Nu ne putem compara cu zona de la ...Mintia in jos, de exemplu
Ce pot spune este ca DA, zona de la pod Teleac, in sus pana la "Betoane" (si nu numai) tine crap,pe ambele parti(+/- ), in functie de cum "bate " curentul.
Ce pot spune este ca DA, zona de la pod Teleac, in sus pana la "Betoane" (si nu numai) tine crap,pe ambele parti(+/- ), in functie de cum "bate " curentul.
- MARIUS POPA
- veteran

unde dai si unde creapafisherman scrie:la ce betoane? ca n-am auzit de locul asta.
da Radu , si in sus si in jos, de la pod de la teleac in sus, se tot lauda altii...si in Totoi, acolo s-au scos monstri...demultttt, ca acuma cica a crescut tensiunea la priza la 230 V

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Mah da' ce liniste pe aici
Pentru ca am promis unui coleg de forum ca in momentul in care o sa prind prima stiuca cu jucarelele care mi le-a trimis ieri (saru'mana boieru!) ,desi am zis ca nu mai postez capturi , nu am ce face si trebuie sa ma tin de cuvant si sa pun o poza!
Deci : aceasta este una din jucarelele trimise (mai putin viermele
) :

Si aceasta este prima stiuca ,prinsa azi, pe care o dedic din toata inima ,cu multumiri, lui adiwolf !

Adevarul este ca e una din cele trei stiuci prinse azi
Nu ca ar fi fost prinse toate cu jucarelele ,dar au fost prinse SI cu jucarelele ...
O seara buna pescari din Alba ,oriunde v-ati afla ...
Pentru ca am promis unui coleg de forum ca in momentul in care o sa prind prima stiuca cu jucarelele care mi le-a trimis ieri (saru'mana boieru!) ,desi am zis ca nu mai postez capturi , nu am ce face si trebuie sa ma tin de cuvant si sa pun o poza!
Deci : aceasta este una din jucarelele trimise (mai putin viermele

Si aceasta este prima stiuca ,prinsa azi, pe care o dedic din toata inima ,cu multumiri, lui adiwolf !

Adevarul este ca e una din cele trei stiuci prinse azi
O seara buna pescari din Alba ,oriunde v-ati afla ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.