Marius eu aveam un loc secret(jur ca nu l-am spus la nimeni niciodata) de 2-3 ore cum zici tu,adica de dupa serviciMARIUS POPA scrie:pai Muresul e crescut inca, si ce sa mai prinzi pe el, tre sa ai si timp, 2 ceasuri dupa servici nu fac neaparat diferenta...nu Zemfi?
Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
ticairlandezu
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran

Ai mp, merci de pont!
Zemfi, sa sti ca asa ajungem, din pacate locurile de pescuit au ajuns sa fie delicatesuri, acuma hai ca intre noi le mai zicem, dar talharii aia de "pescarii", apoi le decimeaza
...numa sa afle un pont, si sunt destui pe acest site, care stau in umbra...!
Zemfi, sa sti ca asa ajungem, din pacate locurile de pescuit au ajuns sa fie delicatesuri, acuma hai ca intre noi le mai zicem, dar talharii aia de "pescarii", apoi le decimeaza

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Pai tocmai ti-a vandut Tica unul ...
Si ,culmea, asta nu prea minte ...
Normal ca daca mergi sa cauti locul nu-l mai gasesti ca l-o fi rupt apa intre timp!
Oricum daca-l gasesti anunta-ma te rog si pe mine !
Apropo de talharii...
Normal ca daca mergi sa cauti locul nu-l mai gasesti ca l-o fi rupt apa intre timp!
Oricum daca-l gasesti anunta-ma te rog si pe mine !
Apropo de talharii...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Tica, locul ala nu mai ii bun de vreo 3 4 ani. Oricum in portiunea Seusa - Varsare ampoi sunt multe locuri frumoase si nepescuite pt simplul fapt ca nu se prea intra cu masina. Pontu ii bun, dar tre sa mergi mai in aval
tot pana ajungi la un mal abrupt. Era un stalp cazut in apa (stalp de beton de curent). Imediat dupa, ii un loc superb cu apa adanca. ASta ii cam pe la jumatea distantei Seusa - varsare Ampoi.
numa bine, rau la nime
numa bine, rau la nime
spinning la scobar
- MARIUS POPA
- veteran

-
ticairlandezu
- veteran

Ma scuzati de intarzierea raspunsului.Da,acela este locul la "malul abrupt",zona fara copaci,unde este stalpul cazut in apa.Este frumos si locul din jos de "mal",dar pentru mine s-a rezumat doar la atat.Ca o constatare personala am realizat in timp ca, mie mi-a mers mult mai bine in zona din sus (deasupra) a repezisurilor,decat in partea de jos.La fel am patit in alt loc "celebru" pentru mine, repezisul de la paraul Iovului(treci calea ferata si o iei la stanga),pe toata lungimea curbei unde sunt repezisurile,doar clenuti si avatei .Unde malul intra deja in linie dreapta...se schimba situatia,salai respectabili si avati punctabili.
Pentru Zamfi ...hai mai ca stiu ca esti curios cu ce dadeam...uite aici

Hai ca glumesc...shaduri albe,alb-negru ;galbene,galben-negru (6-7cm) era baza + ceva voblere .

-
ticairlandezu
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran

frumoae jucariile, intradevar cam mici pentru raurile noastre...dar ,banuiesc ca nu-s pentru ele?ticairlandezu scrie:Ma scuzati de intarzierea raspunsului.Da,acela este locul la "malul abrupt",zona fara copaci,unde este stalpul cazut in apa.Este frumos si locul din jos de "mal",dar pentru mine s-a rezumat doar la atat.Ca o constatare personala am realizat in timp ca, mie mi-a mers mult mai bine in zona din sus (deasupra) a repezisurilor,decat in partea de jos.La fel am patit in alt loc "celebru" pentru mine, repezisul de la paraul Iovului(treci calea ferata si o iei la stanga),pe toata lungimea curbei unde sunt repezisurile,doar clenuti si avatei .Unde malul intra deja in linie dreapta...se schimba situatia,salai respectabili si avati punctabili.
![]()
Hai ca glumesc...shaduri albe,alb-negru ;galbene,ga
lben-negru (6-7cm) era baza + ceva voblere .

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
ticairlandezu
- veteran