MARIUS POPA scrie:pai Muresul e crescut inca, si ce sa mai prinzi pe el, tre sa ai si timp

, 2 ceasuri dupa servici nu fac neaparat diferenta...nu Zemfi?
Marius eu aveam un loc secret(jur ca nu l-am spus la nimeni niciodata) de 2-3 ore cum zici tu,adica de dupa servici

ti-l incredintez, cu convingerea ca daca crezi in el asa cum am crezut si eu ,nu vei regreta deloc.Asadar,de la puntea de la Seusa o iei la vale (pe jos),pana ajungi la malul "rupt",abrupt fara copaci,fata in fata cu ce se numea pe vremuri "plaja jidanilor".In momentul cand se termina copacii,te intorci inapoi ,asa incat sa observi ca pe malul celalalt incepe "plaja jidanilor".Malul in zona aceeia este foarte abrupt,imposibil de pescuit,in schimb pe vremuri era o portiune de circa 5m lungime si 1m latime ,foarte greu de observat de vegetatie si copaci,de fapt pe o perioada de 5 ani nu am vazut pe nimeni pescuind acolo,pe care te puteai cobori si pescui(nu stiu daca mai exista si azi,dar cercetezi tu).L-am numit "locul salailor",daca apa era buna(culoare nivel) nu a fost ,retine nici o partida in care sa nu prind macar un salau intre 1,5kg si 3 kg + scolarii de rigoare si cleni.A fost locul cel mai prolific din viata mea 9kg din 4 pesti in 2,5ore !!! in conditiile in care nu aveam nici macar jumatate din "bazaconiile" pe care le plimb acum prin apa ,constatare personala...deasupra repezisurilor,mult mai bine decat pe repezisuri(unde's scolareii).Fie ca "forta" sa fie cu tine