Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Iul 2011, 14:55

MARIUS POPA scrie:pai Muresul e crescut inca, si ce sa mai prinzi pe el, tre sa ai si timp :D , 2 ceasuri dupa servici nu fac neaparat diferenta...nu Zemfi?
Marius eu aveam un loc secret(jur ca nu l-am spus la nimeni niciodata) de 2-3 ore cum zici tu,adica de dupa servici :wink: ti-l incredintez, cu convingerea ca daca crezi in el asa cum am crezut si eu ,nu vei regreta deloc.Asadar,de la puntea de la Seusa o iei la vale (pe jos),pana ajungi la malul "rupt",abrupt fara copaci,fata in fata cu ce se numea pe vremuri "plaja jidanilor".In momentul cand se termina copacii,te intorci inapoi ,asa incat sa observi ca pe malul celalalt incepe "plaja jidanilor".Malul in zona aceeia este foarte abrupt,imposibil de pescuit,in schimb pe vremuri era o portiune de circa 5m lungime si 1m latime ,foarte greu de observat de vegetatie si copaci,de fapt pe o perioada de 5 ani nu am vazut pe nimeni pescuind acolo,pe care te puteai cobori si pescui(nu stiu daca mai exista si azi,dar cercetezi tu).L-am numit "locul salailor",daca apa era buna(culoare nivel) nu a fost ,retine nici o partida in care sa nu prind macar un salau intre 1,5kg si 3 kg + scolarii de rigoare si cleni.A fost locul cel mai prolific din viata mea 9kg din 4 pesti in 2,5ore !!! in conditiile in care nu aveam nici macar jumatate din "bazaconiile" pe care le plimb acum prin apa ,constatare personala...deasupra repezisurilor,mult mai bine decat pe repezisuri(unde's scolareii).Fie ca "forta" sa fie cu tine :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 07 Iul 2011, 18:07

Ai mp, merci de pont! :wink:
Zemfi, sa sti ca asa ajungem, din pacate locurile de pescuit au ajuns sa fie delicatesuri, acuma hai ca intre noi le mai zicem, dar talharii aia de "pescarii", apoi le decimeaza :cry: ...numa sa afle un pont, si sunt destui pe acest site, care stau in umbra...!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Iul 2011, 06:52

Pai tocmai ti-a vandut Tica unul ... :lol: Si ,culmea, asta nu prea minte ...
Normal ca daca mergi sa cauti locul nu-l mai gasesti ca l-o fi rupt apa intre timp! :lol:
Oricum daca-l gasesti anunta-ma te rog si pe mine ! :lol: :lol: :lol:
Apropo de talharii...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 08 Iul 2011, 14:27

Tica, locul ala nu mai ii bun de vreo 3 4 ani. Oricum in portiunea Seusa - Varsare ampoi sunt multe locuri frumoase si nepescuite pt simplul fapt ca nu se prea intra cu masina. Pontu ii bun, dar tre sa mergi mai in aval ;) tot pana ajungi la un mal abrupt. Era un stalp cazut in apa (stalp de beton de curent). Imediat dupa, ii un loc superb cu apa adanca. ASta ii cam pe la jumatea distantei Seusa - varsare Ampoi.

numa bine, rau la nime
spinning la scobar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Iul 2011, 17:04

cunoastem, ii spusem pe privat lui Tica ;)! 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Iul 2011, 10:50

Ma scuzati de intarzierea raspunsului.Da,acela este locul la "malul abrupt",zona fara copaci,unde este stalpul cazut in apa.Este frumos si locul din jos de "mal",dar pentru mine s-a rezumat doar la atat.Ca o constatare personala am realizat in timp ca, mie mi-a mers mult mai bine in zona din sus (deasupra) a repezisurilor,decat in partea de jos.La fel am patit in alt loc "celebru" pentru mine, repezisul de la paraul Iovului(treci calea ferata si o iei la stanga),pe toata lungimea curbei unde sunt repezisurile,doar clenuti si avatei .Unde malul intra deja in linie dreapta...se schimba situatia,salai respectabili si avati punctabili.
Pentru Zamfi ...hai mai ca stiu ca esti curios cu ce dadeam...uite aici
ImagineImagineImagine

:lol: :lol: Hai ca glumesc...shaduri albe,alb-negru ;galbene,galben-negru (6-7cm) era baza + ceva voblere .

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Iul 2011, 12:14

Da...Clar momeli de marlitza! Pentru stiuci nu ai nimic? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Iul 2011, 17:49

:lol: :lol: Pai nu vezi ce gura are!!!,ce voiai sa-i bag in gura...pix-elu :lol: :lol:
Imagine/img][/url]
Imagine

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Iul 2011, 18:16

ticairlandezu scrie:Ma scuzati de intarzierea raspunsului.Da,acela este locul la "malul abrupt",zona fara copaci,unde este stalpul cazut in apa.Este frumos si locul din jos de "mal",dar pentru mine s-a rezumat doar la atat.Ca o constatare personala am realizat in timp ca, mie mi-a mers mult mai bine in zona din sus (deasupra) a repezisurilor,decat in partea de jos.La fel am patit in alt loc "celebru" pentru mine, repezisul de la paraul Iovului(treci calea ferata si o iei la stanga),pe toata lungimea curbei unde sunt repezisurile,doar clenuti si avatei .Unde malul intra deja in linie dreapta...se schimba situatia,salai respectabili si avati punctabili.
Pentru Zamfi ...hai mai ca stiu ca esti curios cu ce dadeam...uite aici
ImagineImagineImagine

:lol: :lol: Hai ca glumesc...shaduri albe,alb-negru ;galbene,ga

lben-negru (6-7cm) era baza + ceva voblere .
frumoae jucariile, intradevar cam mici pentru raurile noastre...dar ,banuiesc ca nu-s pentru ele? 8) :D
Imagine
Fii pescar nu talhar.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 13 Iul 2011, 18:17

No, nu mai ziceti nimic :roll: :roll: :?: :idea:

Scrie răspuns