contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
grama v
- veteran

salut !da inca mai traiesc,

dar cu pescuitul cam prost,in afara de citiva avati cleni si citeva mrene la ciuslea,nu am prea dat in el.poate acum cind se mai raceste
-
daedalus
- utilizator constant

La Racaciuni a crescut apa si a urcat bine pe canal dar duminica era ca la manifestatie. In zonele cu paduri de lansete unde nu se dadea la spin erau atacuri repetate de avat in rest foarte speriat in mijlocul canalului.
Stiuca pe coada la Orbeni dar tot manifestatie si acolo. Concluzia... marti, miercuri.
-
bigzander
- utilizator nou

-
grama v scrie:salut !da inca mai traiesc,

dar cu pescuitul cam prost,in afara de citiva avati cleni si citeva mrene la ciuslea,nu am prea dat in el.poate acum cind se mai raceste
Vremea s-a racit

Cum merge ?
-
adrian frunza
- veteran

salut grama v.
se poate intra cu masina pe drumul de balastiera in gura canalului la adjudul vechi ? mersic de raspuns .
walleye
-
gyly
- junior

Ai locuri bune si la Siscani ,mai sus de trecere peste tuburi,ce duce la balastiera.Si la vale sint locuri bune,clean si avat mare .Linga niste structuri din beton,fosti piloni de sustinere a stilpilor de inalta tensiune,de fapt chiar sub retele...
-
dan popa
- senior

gyly scrie:Ai locuri bune si la Siscani ,mai sus de trecere peste tuburi,ce duce la balastiera.Si la vale sint locuri bune,clean si avat mare .Linga niste structuri din beton,fosti piloni de sustinere a stilpilor de inalta tensiune,de fapt chiar sub retele...
Se mai prinde avat pe ''praful'' asta??.....ca nu i-am vazut cam de mult culoarea.....iar de cand s-a racit nici cleanul nu m-a mai vizitat....
-
gyly
- junior

Era vorba de locuri.Topicul e mai vechi.Dar se prinde clean si iarna.Insa pe o vreme ca asta i-ti trebuie multa rabdare...si tutun...si putina tuica de pruna fiarta! Ar merge,nu?
-
adrian frunza
- veteran

salut gyly.
nu ma duc la siscani pt clean .n-am rabdare ,nu mai fumez,alcoolul in jigging e falset .
concret , de cand a nins ai fost cu masina in gura canalului adjudul vechi prin balastiera ??multumesc de raspuns .
walleye
-
gyly
- junior

Cum mai spuneam,topicul e mai vechi.Era totusi vorba de locuri nu de perioada.Normal ca acum nu se poate ajunge cu masina chiar pina acolo.Doar pina in Siscani si de acolo cca. un km. ... fiecare cum poate.
-
grama v
- veteran

salut!s-a prins mult salau in toamna in gura canalului la twister si la guvide,se putea trece si cu masina dar de cind au dat drumul la porti nu mai stiu .si acum mai sint la pescuit acolo mai iau dar mai rar,in septembrie era ca la concurs acolo ,eu nu am dat nu imi place aglomeratia.pt dan popa, cum mai merge salaul pe la suraia?