eugen,
nu prea mananc peste, dar parca un "pastrav de jiu" imi mai face cu ochiul din cand in cand. acum si eu ii eliberez, si rar cand imi vine pofta pe loc opresc 1 sau 2. cei mai mari 1-1,2 kg i-am prins la broscute de apa vara si la viermi primavara. o data cu limpezirea asta nu ii mai minti usor. cand o sa vii, luam frumusel la pas jiul din lacul de acumulare pana jos spre combinat, ca nici eu nu prea mai stiu pe unde se atine. asta vara au inceput sa lucreze la consolidarea barajului si au schimbat destul de mult cursul jiului in aval. Mandy prindea bine anul trecut in aval seara, eu am fost alataieri pe la 8 si n'am prins decat unul, si ala la un cozma micro care mai mult il taram pe apa.
bye
pescuit pe jiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
iti spun sigur ca la clean se referea todi...avat nici eu nu am auzit pe jiu in zona noastra...anul asta am auzit ca s-ar fi prins unul singur dar nu am vazut...eugen scrie:te referi la clean sau la avat? ca nu prea pricep partea asta. eu vorbeam strict de clean. doar de la tine stiu ca exista si avat in jiu, n-am prins si nici n-am vazut atacuri. dar am pescuit mai totdeauna ziua, niciodata in intervalele orare cand bate avatul.
numai bine......
anul asta s-a prins unul singur, asa e razvane. nici n'am vazut atacand, pe cand anul trecut facea show-uri cand a scazut si s-a limpezit apa in fata pietroaielor. numai ca n'a pescuit nimeni dupa el, poate nici nu stiau ce e... nu urca decat daca se mentine jiul atat curat cat si mare, ceea ce e foarte putin probabil.
ciau
ciau