Pescuit pe Dunare zona Calafat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Pescuit pe Dunare zona Calafat
Salut. Poate cineva sa imi dea detalii privind conditiile de pescuit in zona sus amintita? Ma intereseaza daca si cum se poate obtine PG-ul, taxa de permis-locul si valoarea unde se poate achita. Eu sunt inscris intr-o asociatie privata din jud.Arad. Voi ajunge in zona probabil vineri dupa-amiaza si stau pana luni. Merci anticipat de raspunsuri.
Re: Pescuit pe Dunare zona Calafat
iti trebuie PG de la politia de frontiera ( cerere comandant, etc....) si permis de pescuit AGVPS (indiferent zona)daniel tinte scrie:Salut. Poate cineva sa imi dea detalii privind conditiile de pescuit in zona sus amintita? Ma intereseaza daca si cum se poate obtine PG-ul, taxa de permis-locul si valoarea unde se poate achita. Eu sunt inscris intr-o asociatie privata din jud.Arad. Voi ajunge in zona probabil vineri dupa-amiaza si stau pana luni. Merci anticipat de raspunsuri.
-
- utilizator constant
eu sunt din craiova .....am permis la Asociatia Pescarilor Sportivi Oltenia si am PG, deci nu trebuie permisu neaparat de la AJVPS. Daca pescuisti tine-ma si pe mine la curent cu rezultateledaniel tinte scrie:Sal.De ce neaparat de la AJVPS? Si vineri dupa-amiaza sau sambata dimineata mai gasesc pe cineva?

Obiectiv: 8,1 kg !
-
- utilizator constant
@mini_mic-salut. Am fost la Calafat si am si pescuit, desi la pol. de frontiera am ajuns vineri seara si nu mai era nimeni din conducere sa imi acorde viza de frontiera. Asa ca am mers putin la risc, dar am iesit doar sambata cateva ceasuri, si asta in zona orasului pe un brat al Dunarii. Rezultat-un avat cam la 2 kg si unul scapat. In rest plimbat in cateva locuri ft. interesante dar fara actiune. In Calafat la ce asociatie pot apela ptr. permis si unde se afla sediul ei?
pai in craiova poti apela la asociatie: AJVPS sau Asociatia Pescarilor Sportivi Oltenia care in 2 sapt iti si pun viza PG pe permis. La cea de-a 2 a sunt si eu membru.daniel tinte scrie:@mini_mic-salut. Am fost la Calafat si am si pescuit, desi la pol. de frontiera am ajuns vineri seara si nu mai era nimeni din conducere sa imi acorde viza de frontiera. Asa ca am mers putin la risc, dar am iesit doar sambata cateva ceasuri, si asta in zona orasului pe un brat al Dunarii. Rezultat-un avat cam la 2 kg si unul scapat. In rest plimbat in cateva locuri ft. interesante dar fara actiune. In Calafat la ce asociatie pot apela ptr. permis si unde se afla sediul ei?
Avat 2 kg la ce ? suna bine

Obiectiv: 8,1 kg !
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
@mini_mic-salut. Ajung in Calafat sapt. viitoare si stau mai mult timp. Cum a ramas cu PG-ul pana la urma? Mai este necesar? In Calafat poti sa imi gasesti vreo adresa sau nr de tel. al unei asociatii ptr. permisul de pescuit? Daca esti prin zona poate ne si intalnim la o partida, mai ales ca sti zona mai bine decat mine.