Pescuit pe Dunare zona Calafat

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Pescuit pe Dunare zona Calafat

Mesaj de daniel tinte » 05 Apr 2007, 17:21

Salut. Poate cineva sa imi dea detalii privind conditiile de pescuit in zona sus amintita? Ma intereseaza daca si cum se poate obtine PG-ul, taxa de permis-locul si valoarea unde se poate achita. Eu sunt inscris intr-o asociatie privata din jud.Arad. Voi ajunge in zona probabil vineri dupa-amiaza si stau pana luni. Merci anticipat de raspunsuri.

gfanel
utilizator nou
utilizator nou

Re: Pescuit pe Dunare zona Calafat

Mesaj de gfanel » 05 Apr 2007, 17:31

daniel tinte scrie:Salut. Poate cineva sa imi dea detalii privind conditiile de pescuit in zona sus amintita? Ma intereseaza daca si cum se poate obtine PG-ul, taxa de permis-locul si valoarea unde se poate achita. Eu sunt inscris intr-o asociatie privata din jud.Arad. Voi ajunge in zona probabil vineri dupa-amiaza si stau pana luni. Merci anticipat de raspunsuri.
iti trebuie PG de la politia de frontiera ( cerere comandant, etc....) si permis de pescuit AGVPS (indiferent zona)

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 05 Apr 2007, 18:30

Sal.De ce neaparat de la AJVPS? Si vineri dupa-amiaza sau sambata dimineata mai gasesc pe cineva?

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 05 Apr 2007, 19:20

daniel tinte scrie:Sal.De ce neaparat de la AJVPS? Si vineri dupa-amiaza sau sambata dimineata mai gasesc pe cineva?
eu sunt din craiova .....am permis la Asociatia Pescarilor Sportivi Oltenia si am PG, deci nu trebuie permisu neaparat de la AJVPS. Daca pescuisti tine-ma si pe mine la curent cu rezultatele :). Sediul politiei de frontiera e in Calafat pe aceeasi strada cu gara in caz ca nu te descurci
Obiectiv: 8,1 kg !

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 10 Apr 2007, 18:33

@mini_mic-salut. Am fost la Calafat si am si pescuit, desi la pol. de frontiera am ajuns vineri seara si nu mai era nimeni din conducere sa imi acorde viza de frontiera. Asa ca am mers putin la risc, dar am iesit doar sambata cateva ceasuri, si asta in zona orasului pe un brat al Dunarii. Rezultat-un avat cam la 2 kg si unul scapat. In rest plimbat in cateva locuri ft. interesante dar fara actiune. In Calafat la ce asociatie pot apela ptr. permis si unde se afla sediul ei?

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 10 Apr 2007, 18:45

daniel tinte scrie:@mini_mic-salut. Am fost la Calafat si am si pescuit, desi la pol. de frontiera am ajuns vineri seara si nu mai era nimeni din conducere sa imi acorde viza de frontiera. Asa ca am mers putin la risc, dar am iesit doar sambata cateva ceasuri, si asta in zona orasului pe un brat al Dunarii. Rezultat-un avat cam la 2 kg si unul scapat. In rest plimbat in cateva locuri ft. interesante dar fara actiune. In Calafat la ce asociatie pot apela ptr. permis si unde se afla sediul ei?
pai in craiova poti apela la asociatie: AJVPS sau Asociatia Pescarilor Sportivi Oltenia care in 2 sapt iti si pun viza PG pe permis. La cea de-a 2 a sunt si eu membru.
Avat 2 kg la ce ? suna bine :)....poti detalia zona pt ca stiu incepand de la satul Basarabi pana la Calafat
Obiectiv: 8,1 kg !

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 12 Apr 2007, 12:54

Am pescuit la iesirea din Calafat, pe langa centrala termica-este o instalatie prin care se pompeaza apa dintr-un brat al Dunarii ptr. centrala. A intrat pe un vobler CountDown 7 cm, culoare SFC. Dar mai era unul acolo ce a lovit de 2 ori voblerul insa nu sa agatat asa ca a ramas in apa.

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 26 Iul 2007, 23:43

@mini_mic-salut. Ajung in Calafat sapt. viitoare si stau mai mult timp. Cum a ramas cu PG-ul pana la urma? Mai este necesar? In Calafat poti sa imi gasesti vreo adresa sau nr de tel. al unei asociatii ptr. permisul de pescuit? Daca esti prin zona poate ne si intalnim la o partida, mai ales ca sti zona mai bine decat mine.

Scrie răspuns