pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
a fost cineva anul asta la ciuslea la salau?eu anul trecut am luat f bine in luna aprilie,atat salau mare cat si avat.anul trecut a urcat mult salau si mare,dar dupa prohibitie a disparut brusc,au ramas numai cei pana-n chil
Nu-ti pierde timpul degeaba
Nu e nimic la Ciuslea - este apa f scazuta, inca f rece, nu e urcat nimic ...

de unde sa mai urce...daca in prohibitie si primavara este macel
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
- Ionut Petrea
- veteran
Dar pe la Adjud?As vrea sa ajung vineri pe acolo,la gura canalului de la Adjudul Vechi.A fost careva? 

Intotdeauna C&R
Foarte adevarat si mai grav este ca macelul s-a desfasurat tot anul trecut pe o apa foarte scazuta din cauza lucrarilor de la Ciuslea dar si a secetei , pestele fiind mai adunat in locuri mai adanci , locuri cunoscute din pacate si de sateni , cu toate astea daca ei se duc si braconeaza , inseamna ca mai este ceva , ca altfel nu si-ar pierde vremea .ionutz_gr scrie:de unde sa mai urce...daca in prohibitie si primavara este macel
Ma batea si pe mine un gand de duminica sa plec in recunoastere ...mai ales ca m-a sunat cineva ca a gasit avat la 5kg + intr-o pescarie in Adjud, inca viu ....7 lei / kg ...Rauta& co ....
poate totusi daca am timp fug oleaca pe Trotus sa vad daca a inceput sa plimbe cleanul sub maluri
.... tenteaza pe careva ? 

poate totusi daca am timp fug oleaca pe Trotus sa vad daca a inceput sa plimbe cleanul sub maluri

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
da, au adus avat de la calimanesti din baraj cam 300 kg la vinzare.am incercat vineri seara la ciuslea cam 2 ore la twister ,nimic ,apoi am fost tot acolo marti cu barca,apa era mare,de la 3 jumate pina pe la 7 jumate, doi insi,o singura muscatura ratata.
trotusul e braga si mare!
trotusul e braga si mare!
Daca s-a ajuns sa se vanda avat in pescarii
nasol

Merci de info !grama v scrie:trotusul e braga si mare!

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
cu placere,in gura canalului la adjudul vechi sunt pescari dar nu am auzit sa prinda