pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 01 Iun 2010, 12:14

nu o sa mai aveti ocazia sa asistati la braconaj,au pus bariere la capatul digului .
walleye

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 01 Iun 2010, 12:22

SA FII SANATOS MATALE BARIERELE SIND DESCHISE SI SE PESCUIESTE
:lol: PLUS ACULO ZICE CA NU E VOIE PARCAREA NU PESCUITUL :cry:
CICA BARIERELE AU LEGATURA CU CRE BACAU PT A LIMITA ACCESUL IN ZONA PINA PE 1 IUNIE (PERIOADA DE CUIBARIT)... ABURELI CINE DREAC CUIBARESTE PE DIGU ALAL STERP

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 01 Iun 2010, 12:54

fara majuscule .
sambata erau inchise. din cate stiu barierele nu au legatura cu cre . poti sa ii intrebi pe topic .
pe mine ma dixtreza cum se pescuieste;fiecare fomist are cel putin 5 lansete ,aia mai chiaburi au si 30 .bat chiroane in dig ca la ocna . sfaraie gratarele (ok),noaptea sunt morti de beti ,umbla ca moroii pe dig,lasa in urma gunoaie ca zici ca esti la ghena . tot digul e plin de cauciucuri arse si cioburi de sticla .nimeni nu pescuieste de foame ,toata lumea declara ca vine la relaxare.
daca vreau sa ies pe dig seara tre' sa am grija sa nu iau pe capota vreun disperat caruia ii trage sau vreo lanseta pusa de-amp-lea.
si daca ii vezi ca baga panze pe canalul oprit de ce nu suni la 112 ca vin jandarmii din adjud pe rapide .
fara exagerare cre a facut lucruri deosebite si trebuie sprijiniti.
si daca esti curios cine cuibareste pe digul sterp iti spun :contracanalul e plin de cuiburi de rata mare ,nagatii au pui pe dig ,ciocarlanii si codobaturile au cuib.prigoriile isi scot puii la zbor tot acolo.trebuie numai sa respecti mediul si sa nu te uiti ca la o natura moarta.
ultima viitura a umplut apa de oua de lebeda si pescarus .
walleye

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 01 Iun 2010, 14:34

da da ai dreptate( la partea aia cu canalul nici nu m-am gindit io nu am pescuit decit o data acu vro 3 ani acolo) io ma refeream exclusiv la partea dinspre padure
pacat de ouale alea anu trecut era o frumusete... lebedele cu pui de la racaciuni ratele .. pescarusii acolo chiar cred ca e bine sa fiie protejata zona de pe cursu vechi... din pacate o p[rotejeaza de unii si dau de altii
barci cu motor in disperare vara ski-jeturi la greu .... braconaj.... no coment
sa nu crezi ca nu s-a sunat la 112 da pauza nu a venit nimeni sau cind au venit canalu a curs toata noaptea :lol:
numa cine nu vrea sa ajunga pe dig zice ca nu poate mai sint cel putin inca 3 bariere de pus :wink:

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 06 Iun 2010, 05:54

Azi am venit de la pescuiala... rezultate cam asa 3 platici marisoare1-2 kg
4 bibani si 2 somotei pe la 1-2 kg
siretu inca e usor colorat chiar si la adjudu vechi cu tendinta de tulburare;(vineri curgeau 2 porti simbata toate 6 deschise la max)
pe la adjudu vechi mergea carasel cit palma la pluta dig 2 motopompe
in gura biban mediu spre mare la pestic sau twister rosu tot in gura am luat somoteii la coro+ rime
am dat si dupa salau oleac la pestisor dar nimic nici macar strapi ceva vro urma de dinti pe peste nimic
localnicii zic ca in prohibitie s-a dat cu curent noapte pe siret 0 atit in gura cit si la digu 3si ca daia nu trage mai nimic serios
A ,barierele sint puse pe baraj .. tre sa cari cu circa toate cele :censored: :censored:

BTU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BTU » 11 Iun 2010, 13:29

La barajul de la Racaciuni, unde se varsa canalul, dupa turbine cine a fost si daca a avut rezultate ?
Pe digul drept in capat se coboare intr-un loc cu iarba (poienita).
Am fost o singura data cu cativa prieteni, dar fara rezultate. Adevarul e ca, curentul apei e foarte puternic si cam scoate montura la mal :D , dar locul e foarte frumos.

http://www.google.com/mapmaker?ll=46.28 ... z=16&hl=en

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 12 Iun 2010, 06:31

w
am fost eu duminica ,nivelul era mare curentul foare mare in porti erau 100 lansete la pestisor la vale am luat un singu strap pina in kg

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 13 Iun 2010, 08:58

Fost ieri prima data la Adjudu Vechi . Am dat in gura canalului de fuga la vobler si plastice . Doi biba destul de ametiti .

Am urcat pe canalul de fuga pana la baraj unde am incercat iar in curba de la iesirea din turbine . Canci , nici un tac , nimic .

Am trecut pe baraj si am dat in albia veche in fata portilor . Aici distractia a fost maxima . Timp de 2 ore am luat biban frumos aproape unul dupa altul la vobler . Mare si foarte agresiv . Pacat ca nu am avut o lanseta mai L la mine . Recuperam , stop si atac .

Toti s-au intors in deplina siguranta la gasca lor . A, si un singur salau la kg .

De acolo am plecat la digul 3 , casa de apa . Aici dezamagirea a fost maxima . Pe cat de frumos este locul pe atat este lipsit de peste ( rapitor ) sau poate nu am nimerit eu ziua . Dar totusi locul este perfect pentru rapitor , rar am mai vazut asa loc bun . Piatra , caderi de apa , anafoare , foarte fain . Nu inteleg de ce nu este rapitor in zona . Mai ales avat , este perfect pentru avat .

Mai mergem , o singura data e prea putin sa tragem concluzii . Dar tare am o banuiala ca e foarte braconat locul .

BTU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BTU » 13 Iun 2010, 10:43

grama v scrie:w
am fost eu duminica ,nivelul era mare curentul foare mare in porti erau 100 lansete la pestisor la vale am luat un singu strap pina in kg

Drumul cum e pana acolo ?
Stiu ca era cam greu de urcat si coborat cu masina pe digul drept al canalului, acum tot asa e ?

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 13 Iun 2010, 15:44

au pus bariera aici la porti chiar cum urci

Scrie răspuns