pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 17 Sep 2009, 11:37

trebuie sa incerci avatul la pene in zona, sau la rotativa micuta...sau daca ai in dotare, la poper.
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 17 Sep 2009, 12:16

important e sa dai la mulineta cat te tine muschiul....eu doar asa am prins...cum oboseam...cum nu mai tragea....asata e valabil doar cand e foarte activ...cand nu sare se schimba problema :)
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 15 Ian 2010, 09:21

Stie cineva cum este Siretul in zona Padureni,Adjud?Am treaba in week-end pe acolo si tare as vrea sa fac o iesire pe siret.Sau balta de la Padureni, din spatele bisericii?Inghetata, dezghetata?Multumesc anticipat
Intotdeauna C&R

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 23 Mai 2010, 14:49

azi am venit de la costisa ...siretu in zona adjudu vechi tulbure si f mare
canalu curgea la maxim si toate cele 6 porti deschise
trotusu e tulbure rau la onesti si foarte mare deci posibil ca la calimanesti si la ciuslea siretu sa fiie tulbure

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Mai 2010, 08:44

apropo, pe trotus, la onesti si mai jos, pana pe la Balca, cornatel, ce se mai prinde ? o sa ajung vara asta si parca mi-as lua un bat la mine :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 27 Mai 2010, 08:07

asa cum am scrit la topicul despre riul trotus anu trecut in august a fost o invazie de cormorani care au stirpit destul de eficient atit cleanu mare cit si alte specii
practic dupa trecerea cormoranilor capturile au ajuns la 1/3 din ce se prindea inainte iar calitatea capturilor de clean avat mreana sau scobar a fost drastic diminuata (daca inainte de cormorani capturi de clean peste 1kg erau frecvente mreana peste 500gr la fel scobar peste 500gr la fel si lista poate continua ....dupa cormorani capturile frumoase au disparut aproape complet plus de asta a disparut ciortanul .... complet desi inainte de cormorani mai mergea cite 5-6 bucati 1-2kg pe zii )
inafara de asta se zvoneste ca asta iarna s-a facut o deversare accidentala de la javreni care a dus la otravirea riului .... dar nu pot confirma asta... e doar un zvon

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 27 Mai 2010, 09:11

pacat daca e asa....o cunostinta imi laudase locurile din zona Cornatel....mai sus de podul de cale ferata.....

oricum.... ceva muscari prin zona ?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Mai 2010, 10:17

sebi/7 scrie:trebuie sa incerci avatul la pene in zona, sau la rotativa micuta...sau daca ai in dotare, la poper.
Apropo de Avat ,scuze de off topic ,stiiti vre-o smecherie cu ce se poate prinde cand e la suprafata ? sunt ca niste torpile , ca rechini se vad spatele iesind din apa ,cate 4-5 plimba pe suprafata apei ,dar nu pun botul nici la popper nici la musca pot sa trag si in fata lor sa arunc pe ei tot nimic ..." Defileaza " dar nu mananca e foarte suparator :twisted: .

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 28 Mai 2010, 07:57

ANDREI hai sa continuam discutia despre trotus pe topicul dedicat acestui riu... iti voi raspunde acolo
Avatul asa e el ..... jmecher mai ales la siret unde numarul de pescari e f mareeu unu avat am luat doar in anumite situatii
1 apa mare un pic ciupita la lingura mica sau shad mediu+ jig usor
2 apa mare tulbure rau lingura ruseasca f mare 12-15cm (galbena??????)
3 la padureni in perioada 98-2004(adica inainte sa se inchida barazu de la ciuslea) la orice lingura fusiforma trasa repede prin suvoi
pe apa linpede cristal foarte rar am prins cite unu si mai mereu juvenili max 20 cm
a cel mai mare avat l-am prins la padureni pescuind dupa somn cu un clean la 250-300gr in cirlig pe fund :roll: adevarat lingou de argint aproape de 6 kg :lol:
ca sa nu mai zic de balaceala care inca o face in gura canalului la racaciuni pe partea cu prispa (bancu de ton ramine prost) dar de pus gura pe altceva decit oblete viu nici gind ....acolo poate un prof in ale artificialelor e posibil sa faca ceva :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Mai 2010, 11:33

cu usoara teama in glas.... un streamer ceva ati incercat ? :? :)

Scrie răspuns