pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
re
am fost la o plimbare pana la barajul de la Beresti(pentru prima data)...si mi-a placut cum arata.... e ceva rapitor acolo?
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Este rapitor din plin pe Beresti, totul e sa il localizezi.Deocamdata e prohibitie asa ca.....Ionutz, vb. pe privat.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
re
in weekend ma duc la Beresti 

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
in ultimile zile am fost constant la pescuit la barajele de la racaciuni ,beresti si calimanesti.daca la racaciuni se mai prindea salau si stiuca ,acum au crescut nivelul apei cu 0,7 msi nu mai prind nici macar cei cu cite 20 de lansete la pestisor.la beresti am dat duminica la shad si vobler dar nici macar un tac.ieri am fost la calimanesti la porti si inca 5 km la vale.daca in porti mai sarea cite un avatel, in aval nu am vazut nici o activitate .in schimb la uzina fac probe si nivelul creste si scade tot timpul cam cu 0.3m.cam asta e
nasol

- vijelie
- veteran
[quote="grama v"]in ultimile zile am fost constant la pescuit la barajele de la racaciuni ,beresti si calimanesti.daca la racaciuni se mai prindea salau si stiuca ,acum au crescut nivelul apei cu 0,7 msi nu mai prind nici macar cei cu cite 20 de lansete la pestisor.
ce sa ii faci frate.... blestemele
daca te ascunzi de mine
... daca esti cuminte iti spun eu pe mess unde sa prinzi un dintos sau un avat mare...eu am fost si am luat bucati pana in 6kg 
ce sa ii faci frate.... blestemele

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- veteran