pescuit pe aries si garda seaca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit pe aries si garda seaca
daca a pescuit cineva pe aceste doua ape il rog sa-mi dea si mie niste informatii...
joi o sa merg in zona si stau vreo 5 zile
numai bine
joi o sa merg in zona si stau vreo 5 zile
numai bine
-
- veteran
-
- veteran
Am fost acum 2 saptamani. La Arieseni pe Aries cca 6 pastravi din care cel mai mare de 26 cm. Toti le momeli naturale (lacusta sau rama rosie) deoarece era apa ingusta si plina de crengi, gunoaie asa incat linguritele si voblerele mi se agatau mereu si m-am saturat. La buldo cu musca nu am dat deoarece era spatiu ingust si se agatau mustele in brazi. Pe Aries care curge intre curtile pensiunilor si nu e mai lat de 3 metri e pastrav mult dar mic. Si destul de braconat si de localnici si de tusiti. Pe afleuntul Cobles am mai luat un pastrav de 22 cm si pe Garda seaca unde se zaice ca e interzis inca unul marisor. Nu a venit nimeni in control. Am mai incercat pe paraul Varciorog unde se zice ca s-a luat si pastrav de....2 kil;e (la faimoasa casacada), eu am vazut doar puiet in apa, nimic adult. La anu merg la Albac unde e Ariesul mai mare si se poate da si la musca si naluci fara probleme.
-
- veteran
Sincer, nu prea mi-a placut Coblesul. Plin de gunoaie, cu albai afectata de lucrul la padure, dar are ceva pastrav si nu doar din cel mic. Inima mea ramane culmea la Varciorog, un mic paraias dar arata fabulos! Un localnic mi-a spus ca a luat acolo pastrav si de 30 de cm...asa o fi, nu o fi, cine stie, dar apa arata senzational, parca e din Elvetia. Si e mai putin braconat ca Ariesul, Coblesul si Garda.vleydyx scrie:Eu sper sa mai ajung macar o data pana la inchiderea sezonului,dar nu m-am hotarat inca sa merg mai jos de garda sau sa incerc pe Cobles.
@Fario..pe cobles cum e?