pescuit pe aries si garda seaca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MANU_82
veteran
veteran

pescuit pe aries si garda seaca

Mesaj de MANU_82 » 13 Iun 2010, 23:17

daca a pescuit cineva pe aceste doua ape il rog sa-mi dea si mie niste informatii...
joi o sa merg in zona si stau vreo 5 zile
numai bine

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 14 Iun 2010, 08:17

Foarte greu . Am patit-o si eu de 1 mai anul trecut. Parca acolo incepe si zona interzisa la pescuit. Este un canton forestier in garda unde te poti interesa.
Am pescuit la Albac pana la urma (era mai pe gustul meu) langa manastirea sf ilie (parca).
the angler is catching xxx, not by the lure

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Iun 2010, 14:56

Cica in zona Arieseni s-ar pescui bine, o sa vad prin august-septembrie si povestesc!

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 16 Iun 2010, 22:25

va multumesc la amandoi pt ajutor
maine dimineata am plecat
numai bine

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 24 Aug 2010, 23:57

Salut! cum a fost pe Aries? Am fost si eu duminica trecuta,locuri superbe(daca ignori gunoaiele) pastravi putini dintre care doar 2 de dimensiuni legale(22 respectiv 30 cm)..aaa..eu am fost de la garda in amonte pana aproape de arieseni

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 25 Aug 2010, 16:14

salut,
in perioada cand am fost eu am prins multe ploi si nu prea am putut sa pescuiesc deoarece era foarte tulbure,maronie :(
au mai fost niste prieteni de atunci si au prins binisor si la spinning si la fly

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Aug 2010, 15:38

Am fost acum 2 saptamani. La Arieseni pe Aries cca 6 pastravi din care cel mai mare de 26 cm. Toti le momeli naturale (lacusta sau rama rosie) deoarece era apa ingusta si plina de crengi, gunoaie asa incat linguritele si voblerele mi se agatau mereu si m-am saturat. La buldo cu musca nu am dat deoarece era spatiu ingust si se agatau mustele in brazi. Pe Aries care curge intre curtile pensiunilor si nu e mai lat de 3 metri e pastrav mult dar mic. Si destul de braconat si de localnici si de tusiti. Pe afleuntul Cobles am mai luat un pastrav de 22 cm si pe Garda seaca unde se zaice ca e interzis inca unul marisor. Nu a venit nimeni in control. Am mai incercat pe paraul Varciorog unde se zice ca s-a luat si pastrav de....2 kil;e (la faimoasa casacada), eu am vazut doar puiet in apa, nimic adult. La anu merg la Albac unde e Ariesul mai mare si se poate da si la musca si naluci fara probleme.

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 26 Aug 2010, 21:03

Eu sper sa mai ajung macar o data pana la inchiderea sezonului,dar nu m-am hotarat inca sa merg mai jos de garda sau sa incerc pe Cobles.
@Fario..pe cobles cum e?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Aug 2010, 23:39

vleydyx scrie:Eu sper sa mai ajung macar o data pana la inchiderea sezonului,dar nu m-am hotarat inca sa merg mai jos de garda sau sa incerc pe Cobles.
@Fario..pe cobles cum e?
Sincer, nu prea mi-a placut Coblesul. Plin de gunoaie, cu albai afectata de lucrul la padure, dar are ceva pastrav si nu doar din cel mic. Inima mea ramane culmea la Varciorog, un mic paraias dar arata fabulos! Un localnic mi-a spus ca a luat acolo pastrav si de 30 de cm...asa o fi, nu o fi, cine stie, dar apa arata senzational, parca e din Elvetia. Si e mai putin braconat ca Ariesul, Coblesul si Garda.

Scrie răspuns