Pescuit Lacul Vidraru
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mihnea Nicolae
- utilizator nou

Pescuit Lacul Vidraru
Salut! Sunt nou pe forum ?i nu ?tiu dac? postez unde trebuie, dar de Cr?ciun merg cu familia la munte pe Transf?g?r??an. Hotelul unde st?m se afl? la 19 minute de mers cu ma?ina de Lacul Vidraru ?i m? gândeam c? ar merge un pescuit. Am permis de pescuit ANPA mai trebuie alte acte? Ce a? putea prinde? Am ?ans? la r?pitor? Ce momeli îmi recomamda?i? La momelile din pozele de mai jos am ce prinde? Mul?umesc mult ?i v? urez fire întinse!
- Fişiere ataşate
-
- 4.jpg (61.72 KiB) Vizualizat de 4542 ori
-
- 3.jpg (55.89 KiB) Vizualizat de 4542 ori
-
- 2.jpg (51.29 KiB) Vizualizat de 4542 ori
-
- 1.jpg (65.63 KiB) Vizualizat de 4542 ori
Re: Pescuit Lacul Vidraru
Salutare,
Cel mai probabil de craciun o sa gasesti lacul inghetat, speciile de rapitor din vidraru sunt cleanul, bibanul si mai rar pastrav.
Cel mai probabil de craciun o sa gasesti lacul inghetat, speciile de rapitor din vidraru sunt cleanul, bibanul si mai rar pastrav.
-
Mihnea Nicolae
- utilizator nou

Mul?umesc de sfaturi
locuiesc in localitate.cu toate ca exista pesti pasnici pana la pastrav(cred ca foarte putin),iar acesta este in prohibitie posibil sa ai probleme cu jandarmeria montana,motivandu-se ca pescuitul este interzis datorita ca acesta e in boiste.se poate lasa cu amenda chiar dosar.o aberatie, pentru ca poti pescui la alte specii de pesti
-
Mihnea Nicolae
- utilizator nou

Mul?umesc pentru informa?ii