contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
aet
- utilizator nou

Salut tuturor,
Saptamana viitoare vreau sa plec in Delta sa pescuiesc la stiuca.
Am sa stau in Uzlina la Cormoran si va rog sa imi spuneti daca ati pescuit in zona de curand, daca ati prins ceva si cam pe unde ati dat.
Deasemenea cateva sfaturi despre ce fel de naluci sa iau cu mine sunt binevenite.
Sunt incepator la stiuca si apreciez orice sfat venit de la pescari cu experienta in domeniu
Multumesc si astept parerile voastre.
-
p5ih0
- veteran

-
ca zona nu ma pricep sa iti dau sfaturi , stiu ca am fost in zona aia , dar nu stiu prin ce locuri am pescuit. am retinut numa unu din cele multe lacuri in care am pescuit , ii zicea Lumina si mare rau
ca naluci iti pot recomanda ligurile , in special dolinger si sliderele de la salmo (cele sinking), am prins la aproape orice pe acolo , dar astea 2 naluci s-au dovedit a fi cele mai eficiente.
vezi ca iti mai trimit si un Mesaj Privat...
-
aet
- utilizator nou

Multumesc pentru informatii sper sa umplu barca cu dintoase
Exagerez si eu...
-
aet
- utilizator nou

Am amanat plecarea pana pe 24 luna asta.
Am vorbit cu un prieten care s-a intors luni din delta si mi-a spus ca nu prea mananca stiuca.
Apa e tulbure si se anunta ploi asa ca ... mai astept putin.
Pana atunci astept in continuare parerile voastre...care vad ca nu prea vin

-
leoionut
- junior

Buna alegere ai facut ca ai amanat. Nu stiu daca dupa 24 va fi mai bine, dar acum e slabut. Eu am fost Saptamana trecuta marti pe Holbina 2, Holbina 3, Oaia Mare, Oaia Mica: 4 stiuci pana la 1 kg toata ziua. Ieri am fost pe Periteasca, incinta privata, unde am luat 6 stiuci intre 2 si 4 kg.
Despre locatia pe care ai ales-o ai foarte multe variante de a pescui la stiuca . De la Uzlina poti merge pe Lacul Uzlina, Isac, Chiril, Taranova, Cuibidova(Cuibul cu Lebede), etc. Sincer anul asta nu am fost niciodata in zona aceea pt ca apa a fost scazuta si tulbure toata vara. din ce am inteles acum 2 saptamani s-a prins pe Isac foarte multa stiuca, dar numa la 700-800 g. Eu anul asta am preferat incintele Holbina+Periteasca unde am avut partide foarte reusite. Daca doresti mai multe detalii astept intrebarile.
-
superbaloane
- utilizator constant

-
Stiu zona destul de bine! Ai cam asa: Uzlina, Chiril, Isaac si in ultima instanta Canalul Suez. Braconaj la greu, full de pescari de Obor care retin tot ce prind! Cu toate astea, mai ai sansa la vreuna de 3-4 kg! In rest, pe toate lacurile mai sus mentionate predomina marla de 1kg. Daca prinzi o zi buna, poti prinde si 100 de buc. pe partida! Daca nu, incearca cu voblere suspending sa le scoti din apatie sau un Slider sinking de 7cm tinut din bat intre ape.
Linguri Berti si TV Lure, toate modelele merg bine dar in special cele mari ca dimensiuni si usoare (vezi S-ul lui Berti), faimoasa Delta de la Gipo, Slider-ul de la Salmo.
Fir intins si asteptam foto!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la
www.superbaloane.ro
-
aet
- utilizator nou

Multumesc mult pentru informatii.
Eu oricum am sa merg si mai departe de zona uzlina, am de gand sa iau o barca mai rapida si sa colind o zi pe lacuri mai indepartate.
Am sa incerc sa merg si in zona Razim - Holbina - Periteasca.
Sper sa am rezultate

-
aet
- utilizator nou

superbaloane scrie:Stiu zona destul de bine! Ai cam asa: Uzlina, Chiril, Isaac si in ultima instanta Canalul Suez. Braconaj la greu, full de pescari de Obor care retin tot ce prind! Cu toate astea, mai ai sansa la vreuna de 3-4 kg! In rest, pe toate lacurile mai sus mentionate predomina marla de 1kg. Daca prinzi o zi buna, poti prinde si 100 de buc. pe partida! Daca nu, incearca cu voblere suspending sa le scoti din apatie sau un Slider sinking de 7cm tinut din bat intre ape.
Linguri Berti si TV Lure, toate modelele merg bine dar in special cele mari ca dimensiuni si usoare (vezi S-ul lui Berti), faimoasa Delta de la Gipo, Slider-ul de la Salmo.
Fir intins si asteptam foto!
Multumesc pentru raspuns.
Ce culori si greutati sa aleg pentru slider-ele Salmo?
Ma intereseaza atat pentru stiuca cat si pentru salau.
-
superbaloane
- utilizator constant

-
Slider-ul de 7cm a dat cele mai bune rezultate in Delta, ca si culori ce le-am incercat RR (Real Roach) si RPH (Real Pearch) pe ape limpezi si SNO (Starry Night Orange) pe ape tulburi. Si daca mai ai vreun coleg de barca care da la lingura, pentru comparatie, vei observa ca Slider-ul face selectie printre stiuci. La stiuca tine din plin zicala "naluca mare, peste mare"! Chiar daca n-ai dat la Jerkbait-uri pana acum, te va ajuta limpezimea apei sa inveti sa-l tii deasupra bradisului! Da totusi cu textil asa cum recomanda si cei de la Salmo! Vezi
http://www.salmo.com.pl/page.php?id=46
Ti-as mai recomanda si swimbait-uri japoneze dar tre' sa ai noroc sa le gasesti pe stoc la importatori.
La salau, pe Dunare, incearca cu Mr. Twister de 10cm, varianta saltwater cu coada rotunda pe alb sidef si chartreuse cu silver flake, jig-uri de 15-40 gr. marimea 5/0. Ai chiar langa Cormoran vreo cateva locuri cunoscute de salau unde poti incerca!
Fir intins!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la
www.superbaloane.ro
-
aet
- utilizator nou

Multumesc mult,
Am sa urmez sfaturile tale cu siguranta.