PESCUIT LA RAPITORI IN BUCURESTI

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

style
utilizator nou
utilizator nou

PESCUIT LA RAPITORI IN BUCURESTI

Mesaj de style » 14 Dec 2013, 21:45

Salut. M-am mutat de 4 ani in Bucuresti, dar abia anul acesta am inceput sa imi reiau pasiunea de pescuit la rapitori. Am sa va rog, cei care au mai iesit (in 2013), sa recomande balti din Bucuresti si de pe langa Bucuresti (maxim 30-40 km), cu sau fara taxa, unde se prinde biban, stiuca, salau.

Si acum, cateva cuvinte despre prima experienta in capitala ;)

Lacul Tineretului (din parcul Tineretului)
Pescuitul este interzis (mai nou). Am vazut panourile de prin parc, dar cu toate astea tot m-am dus si am aruncat. Dupa nici 10 minute, m-am trezit cu security pe capul meu. Mi-a zis ca nu am voie si l-am intrebat de ce. Nu stia. L-am intrebat de cine este angajat. Primarie, privat? Nimic. Nici el nu stia. Mi-a zis sa plec si am refuzat. A dat prin statie iar seful lui tot ii repeta "Cum nu vrea? Zi sa plece. Tu esti sefu" si rasul meu se amplifica :). Tot nu am plecat. Au mai venit 2 ajutoare, s-au uitat la mine si la prietena mea care invata sa arunce, au zabovit 10 minute la 3 metri de noi si apoi au plecat. Dupa inca 40 minute am plecat si eu. Nu am prins nimic. Din cate am inteles de la un paznic (cel de la ghereta de la pod), tineretului a fost concesionat de unul dintre proprietarii de terase de pe acolo. Deci... pe Tineretului nu se mai pescuieste. Sa nu credeti ca nu am incercat sa platesc cei 20 lei care tot ii precizeaza lumea pe forum. Am mers la vechiu debarcader si era pus lacatul :)

Dupa Tineretului am fost la Semanatoarea pe dambovita. Am stat 50 minute si nu am tras. Am dat cu oscilanta, rotativa, guma portocalie, guma verde.

Astept informatiile de la voi. Va rog, sa fie locuri in care chiar se prinde. Mai ales daca sunt cu cash. Nu am pretentia sa prind peste mare. Poate sa fie mic ((sun 1 kg), dar sa fie mult.

PS. Sunt pescar de C&R (indiferent ca sunt pe balta privata sau pe lacuri/rauri)
PS. Am inteles ca pe Carol se prinde Biban. E adevarat? Cat e taxa?

Multumesc.
Fir intins :)
EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON / AFTERNOON BOUTIQUE

old_radu
veteran
veteran

Re: PESCUIT LA RAPITORI IN BUCURESTI

Mesaj de old_radu » 15 Dec 2013, 10:01

:lol: :lol: :lol:

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 15 Dec 2013, 18:46

chiroiu4 tine stiuca,salau.o balta cu peste mare dar si cu multa agatatura(spun asta ca sa stii la ce sa te astepti)
50lei,retinere 6kg
poti sa practici doar c@r,insa taxa ramane aceeasi

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 16 Dec 2013, 08:41

Rapitor in jurul Bucurestiului la o distanta de max 30-40 KM...? destul de greu! Sa se mai prinda si mult.....asta e imposibil! Trebuie marita distanta....undeva la minim 70-80 Km!

RazvanG
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RazvanG » 16 Dec 2013, 10:33

nobody_01 scrie:Rapitor in jurul Bucurestiului la o distanta de max 30-40 KM...? destul de greu! Sa se mai prinda si mult.....asta e imposibil! Trebuie marita distanta....undeva la minim 70-80 Km!

Daca ajungem la distanta aceea,cam ce balti ar fi?
Multumesc anticipat :respekt:

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 16 Dec 2013, 12:32

In zona Giurgiului majoritatea baltilor tin salau,mai mult sau mai putin: gogosari, putineiu, izvoru, izvoarele, chiriacu, albele etc. Iesirea spre Oltenita: Pasarea, Parlita. Spre Urziceni, Chiroiu4, Comana mare si mica, balta BGs.....si probabil multe altele...
sa nu uitam ca balti de rapitor sunt tot mai putine......asa ca, cu prinsul mult .....

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 17 Dec 2013, 08:29

style scrie: PS. Am inteles ca pe Carol se prinde Biban. E adevarat? Cat e taxa?
Da se prinde (am bagat doua poze cu junioru +bibani la 'Rapitori in apropiere de Bucuresti.l'), taxa e de 30 lei C&R obligatoriu , in afara de biban spunea administratoul ca are si stiuca ... nu am incercat , am dat doar cu shaduri foarte mici la biban .
Oricum 'atmosfera' e cu totul alta ...administratorul e un tip de treaba ....

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 17 Dec 2013, 08:52

:-D :-D
PS. Ca sa fiu sincer pana la capat - administratorul vazand ca-l invat pe ala micu sa lanseze/sa recupereze ...nici nu ne-a luat bani :shock: - mai rar asa ceva :respekt:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 17 Dec 2013, 13:30

Putineiu tine salau? La Conac? Sau e vorba de alta balta tot din Putineiu?

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 17 Dec 2013, 15:38

si noi dadeam la stiuca,
poate e vreo greseala Cosmine ... sau alta balta

Scrie răspuns