Ionut: te rog citeste regulamentul inainte de a mai posta!! acum am modificat dar de data viitoare incearca sa scri asa cum o fac toti
pescuit la rapitor pe barajul Padureni
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
pescuit la rapitor pe barajul Padureni
As vrea sa merg cu barca la pescuit pe acest baraj la rapitor(stiuca, salau, biban). Nu sunt din zona asa ca orice informatie imi va fi utila.Multumesc
Ionut: te rog citeste regulamentul inainte de a mai posta!! acum am modificat dar de data viitoare incearca sa scri asa cum o fac toti

Care Padureni?
Cel din Vrancea?........daca da, eu zic sa mai astepti putin ca nu a inceput sa pape salaul sau avatul si oricum e foarte tulbure acum Siretul....
Cat despre stiuca , mai bine incerci la ''pasitoare'' balta de langa baraj, ca sa-i vezi culoarea..... ca in lac in nici un caz .....poate asa din intamplare....

Cel din Vrancea?........daca da, eu zic sa mai astepti putin ca nu a inceput sa pape salaul sau avatul si oricum e foarte tulbure acum Siretul....
Cat despre stiuca , mai bine incerci la ''pasitoare'' balta de langa baraj, ca sa-i vezi culoarea..... ca in lac in nici un caz .....poate asa din intamplare....
multumesc mult
la salau-avat, cu ce se recomanda?

pentru vrancea
imi puteti recomanda un loc unde sa pot da cu barca la rapitor?

spuneau satenii ca s-au prins pesti mari acolo mai demult,acum nu stiu ce mai e in ea.nici n-am dat in ea,poate am sa merg.la turbine ai prins sau de pe stancile alea care intra mult in apa?eram la peste intre stanci,dar dadeam la rama si a venit un baiat care dadea la vobler si a prins vreo 3 salai.a dat pe langa suvoiu ala care se formeaza de la turbine.

padureni-vrancea
eu nu stiu voi despre care padureni vorbiti..eu am fost in vrancea pe barajul de la padureni...voi dati in baltile alea private de pe langa baraj????eu ca pescar cred ca e mai real sa prinzi peste in siret decat sa dai intr-o balta particulara....posibil sa ma insel sa nu fie particulare...dar zona aia o cunosc destul de bine intrucat vara trecuta mi am petrecut vreo 10 weekenduri pe barajele de pe acolo calimanesti-padureni-ciuslea

este una privata,dar nu asta de care vorbim.eu cand mergeam la Padureni nu o luam prin sat ci faceam stanga dupa pod si mergeam pe canal,apoi cand cobori dai de o balta(aia e privata) si dupa ce treci de ea trebuie sa faci dreapta.e un drum pe langa balastiera.pe undeva pe acolo,ca oricum balta nu se vede de la drum sau du-te prin sat la biserica si sari gardu din spatele ei si ai ajuns.