Mai detaliat ? eventual o agentie , o sursa mai concret ?cristian.ene scrie:Daca pescuitul sa nu fie un bulan imens mai bine incercati in Slovacia, Polonia, Bosnia,Croatia,Slovenia Muntenegru ,Austria unde sunt lostrite multe.
Taxele nu sunt foarte mari in unle tari de mai sus.
Pescuit la Lostrita ...unde ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lostrite in zona
-
- veteran
-
- veteran
Nu stiu la sarbi dar am fost pe Tara in Montenegru si era parca 15-20 euro pe zi la spin,in zona Kolasin(900 m altitud.) dar pentru lostrita e mai ok mai jos in parcul Durmitor in canion unde taxa era mai mica(10-15 euro).Acolo se mareste si se adanceste raul.Sunt niste filmulete pe youtube cu Tara canion si scrie si ceva numere de contact.Iar la sarbi n-am fost,acolo Tara se uneste cu Piva si noul rau se n. Drina.Aici e f. mare si cele mai mari capturi de lostrita aici se prind(Bosnia si Serbia).Perioada de pescuit este noiembrie-decembrie,iar boistea e in aprilie.
intre bosnia si serbia, pe cursul Drinei este un lac de acumulare, Zvornik. Imens si superb in acelasi timp. daca vrei sa pescuiesti este destul de ieftin. pensiune cu toate dotarile 10 euro de persoana cazare. mai adaugi 15 euro daca vrei cele 3 mese. taxa de pescuit pe 7 zile este de 20 de euro. deci, nu sunt niste preturi care sa te omoare, iar cadrul natural si capturile sunt departe de ce vedem pe la noi prin tara. si nici nu este prea departe. de prin timisoara sau arad cred ca e mai aproape ca delta noastra.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!