Pescuit la Gorgova

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horia flucus
veteran
veteran

Pescuit la Gorgova

Mesaj de horia flucus » 20 Apr 2009, 21:22

Ajung saptamana viitoare la Gorgova.
Cei care au pescuit la stiuca prin zona sunt rugati sa dea detalii despre zona si locurile din jurul satului.
Multumesc anticipat.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Apr 2009, 10:53

mai exact, in ce perioada vei fi acolo?

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 21 Apr 2009, 12:27

Canal Sontea , Babarada , lac Fortuna.este si lacul gorgova dar acolo nu am fost

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 21 Apr 2009, 17:38

MihaiV scrie:mai exact, in ce perioada vei fi acolo?
27-30 Aprilie
Daca merge treaba mai stau vreo 2 zile.
Permisul emis de ANPA e valabil in Delta ?
Stiti cumva daca in Gorgova sunt zone concesionate ?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Apr 2009, 19:54

Vezi ca in 27 e ultima zi de prohibitie in perimetrul Rezervatiei BDD.
Zone concesionate: din cate stiu e ceva pe malul drept al canalului Sulina, amonte de Gorgova. Parca avea si afis cu "pescuitul interzis".
Cele mai batute zone pentru stiuca sunt canalul Sontea si lacul Fortuna. Dar ai nevoie de barca cu motor.
Ar mai fi si lacurile Gorgova si cu altele mai mici din jurul lui, avand insa mai putina stiuca.

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 22 Apr 2009, 21:30

MihaiV scrie:Vezi ca in 27 e ultima zi de prohibitie in perimetrul Rezervatiei BDD.
Zone concesionate: din cate stiu e ceva pe malul drept al canalului Sulina, amonte de Gorgova. Parca avea si afis cu "pescuitul interzis".
Cele mai batute zone pentru stiuca sunt canalul Sontea si lacul Fortuna. Dar ai nevoie de barca cu motor.
Ar mai fi si lacurile Gorgova si cu altele mai mici din jurul lui, avand insa mai putina stiuca.
Multumesc mult.

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 26 Apr 2009, 00:23

e apa inca mare, nu am avut rezultate in perioada asta in zonele cunoscute. sunt ceva canale care au apa din ce revarsa ghiolul gorgova, pe mal, mergand spre maluiuc. mai e si canalul inchis care pleaca de vis-a-vis de sat, toate tin stiuca in vremuri de ape mari. sontea, fortuna si toate de care se pomenea mai devreme nu dau rezultate in conditiile de acum, cel putin din experienta mea. sunt curios de rezultatele pe care o sa le ai.

Scrie răspuns