Pescuit la Ghioroc - Arad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit la Ghioroc - Arad
As vrea sa merg maine la Ghioroc la pescuit cu barca cu mai doi prieteni. As vrea sa stiu cam ce se prinde pe acest lac (balastiera) sau ar fi mai indicat pe Mures.Am auzit de salau, stiuca si clean prins acolo,dar mi-ar fi utile cateva sfaturi.
Si eu sunt tot din arad si iti spun ca am vazut pe postul nostru local anu trecut o emisiune in care prezentau un concurs de spinning la ghioroc. Din ce am vazut eu capturi foarte slabe. Cateva marlitze si niste strapazani.
Asta in ceea ce priveste rapitorul. Oricum sunt convins ca exista si exemplare capitale de stiuca si clean.
Referitor la cei pasnici, am cunostinta care a prins amur 10kg+ pe balta si caras 2.5kg(am zis ca e dopat cand am vazut poza).
Asta in ceea ce priveste rapitorul. Oricum sunt convins ca exista si exemplare capitale de stiuca si clean.
Referitor la cei pasnici, am cunostinta care a prins amur 10kg+ pe balta si caras 2.5kg(am zis ca e dopat cand am vazut poza).
Acum ne-am intors de la Ghioroc.Am prins un salau de 1,6 kg la vobler si unul din prieteni a scapat la mal un crap oglinda cam de 2 kg tot la vobler.Astia au fost toti pestii si singurele trasaturi avute.
Ma asteptam sa prindem cativa cleni dar nimic.Am pescuit pe lacul mare si dupa aceea am plecat pe Mures in apropiere de Arad.
Ma asteptam sa prindem cativa cleni dar nimic.Am pescuit pe lacul mare si dupa aceea am plecat pe Mures in apropiere de Arad.
Ghioroc
Am fost si eu anul trecut si m-a "necajit" somnul pitic,prinzi o galeata daca vrei.Miramash sa mearga rapitoru acolo(eu cand am fost de vreo 3 ori nimeni nu a prins nimic,doar d'astia mici),crap am auzit ca a prins unu de 2 mai,ceva la 10kg.
Re: mures
Daca pentru mine era intrebarea, iti spun ca am dat intre podul cfr si cel auto din micalaca, cu precadere langa podul cfr. Sunt acolo niste avati care bat in drept cu pilonii pe portiunea unde apa sta langa curent.newwen scrie:mai incearca...in ce zona ai dat?