Pescuit la Dunare - Giurgiu ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit la Dunare - Giurgiu ?
salutare,
eu si eugen avem de gand sa iesim la avat in zona Giurgiu, este cineva din zona pe forum ?
poate ne strangem mai muti si mergem impreuna !
eu si eugen avem de gand sa iesim la avat in zona Giurgiu, este cineva din zona pe forum ?
poate ne strangem mai muti si mergem impreuna !
- costica_fishing
- veteran
uite cum stau lucrurile. pentru PG e nevoie de:
1) permis vizat (oriunde in tara)
2) cazier judiciar
3) copie buletin
4) o cerere de completat la fata locului
5) 50 000 lei.
ar trebui sa fie suficient sa ajunga un singur om acolo cu dosarele.
eu nu pot merge saptamana asta la giurgiu, adica as putea dar n-are sens. trebuie sa fac rost intai de cazier si nu am mutatie pe bucuresti. intai trebuie sa ajunga taica-meu la politia din orasul unde figurez aiurea ca locuitor, iar daca aia n-or sa-i elibereze cazierul in lipsa mea, va trebui sa merg personal.
abia dupa aceea putem discuta la concret. pe moment totul este in stand by, poate undeva pe saptamana viitoare. si sigur va fi vorba doar de iesiri pe weekend.
daca tot ati deschis discutia, ziceti de locuri si capturi. altceva in afara de avat se mai prinde in zona giurgiu?
salutari!
1) permis vizat (oriunde in tara)
2) cazier judiciar
3) copie buletin
4) o cerere de completat la fata locului
5) 50 000 lei.
ar trebui sa fie suficient sa ajunga un singur om acolo cu dosarele.
eu nu pot merge saptamana asta la giurgiu, adica as putea dar n-are sens. trebuie sa fac rost intai de cazier si nu am mutatie pe bucuresti. intai trebuie sa ajunga taica-meu la politia din orasul unde figurez aiurea ca locuitor, iar daca aia n-or sa-i elibereze cazierul in lipsa mea, va trebui sa merg personal.
abia dupa aceea putem discuta la concret. pe moment totul este in stand by, poate undeva pe saptamana viitoare. si sigur va fi vorba doar de iesiri pe weekend.
daca tot ati deschis discutia, ziceti de locuri si capturi. altceva in afara de avat se mai prinde in zona giurgiu?
salutari!
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
pg giurgiu
pe ce perioade se elibereaza pg ?