..PESCUIT IN ZONA LONDREI (UK)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
..PESCUIT IN ZONA LONDREI (UK)
...caut un amic cu care sa ne inecam amaru pe vre-un lac de p ci...o sa stau in londra un am de zile si nu am cu cine sa ies la peste...ma poate sfatui cineva unde se poate pescui si in ce conditii 

- mihaimircea
- veteran
Du-te pe Tamisa mai sus de Eton (Windsor). Nu am pescuit dar arata beton, nu e asa lata (pe la Londra incepe estuarul). Si nu trec decat lebede si e mult mai curat
Pana la Eton mergi cu trenul - sunt 2 statii, una este cap de linie dar si sigur poti ajunge direct din Paddington (eu mergeam din Feltham). Mi se pare ca si direct in Windsor (sunt practi lipite) este o statie de tren dar ocoleste mult.
Oricum iti recomand sa iti rezervi 1/2 zi sa vizitezi castelul Windsor (12 lipre parca intrarea) asa ca meri si pana la rau (5 minute pe jos) sa vezi cum arata. Si probabil ca o sa vrei sa dai mai sus pe rau, nu chiar in oras
Regimul de pescuit nu il cunosc.
Uita-te cu google earth ce loc interesant: 51°29'26.25"N 0°35'36.90"W

Oricum iti recomand sa iti rezervi 1/2 zi sa vizitezi castelul Windsor (12 lipre parca intrarea) asa ca meri si pana la rau (5 minute pe jos) sa vezi cum arata. Si probabil ca o sa vrei sa dai mai sus pe rau, nu chiar in oras

Uita-te cu google earth ce loc interesant: 51°29'26.25"N 0°35'36.90"W
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.