pescuit in tulcea

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian25
senior
senior

pescuit in tulcea

Mesaj de adrian25 » 11 Mar 2009, 21:29

salutare, vreau sa fac o iesire la pescuit in tulcea, nu foarte departe de oras, pt ca nu imi permite timpul, ma puteti ajuta cu ceva locuri de stiuca, salau sau somn? fac si asa 5-6 ore pe drum si nu-mi permit sa ma mai plimb f mult si acolo, toata excursia trebuie sa dureze maxim un weekend, de asta trebuie sa fie aproape de oras. propunerile si cu alte locuri la dunare usor de ajuns cu masina sunt bine venite, va multumesc
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

LaurF
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LaurF » 11 Mar 2009, 22:22

o sa incerc sa imi amintesc reperele, dar oricum va trebui sa mai intrebi pe acolo...

ajungi la fostul lac Ciuperca ( acum cred ca se face agricultura acolo...),

pe partea dreapta este un drum cu piatra cubica(nu de la inceput, dar dupa cateva sute de m),

drumul duce catre o sectie din santierul naval...dupa ce treci de santier,

pe stanga, este o trecere peste o cale ferata, pe sub 2 tevi mari (trecerea este un mic dig)...tevile fac un "U" rasturnat, ca sa poti trece pe sub...
de aici se intre tot pe un dig, cumva perpendicular pe drumul pe care ai ajuns aici, pietruit cu piatra de cariera

acest dig are in dreapta Dunarea...mergi cam 2 km, si chiar inainte sa se termine padurea de pe stanga, se face un drum ingust in dreapta, catre Dunare, care te duce exact la un loc belea de salau si avat ( golf, apa adanca, copaci in apa...etc)...de aici...stanga dreapta...stii tu...

pt stiuca, te intorci la digul cu piatra de acriera, si mergi in dreapta, (nu spre drumul de intoarcere)...pana ai sa intalnesti pe stanga un canal, care comunica cu dunarea prin niste tevi care trec pe sub dig...si aici...iar stii... :D

Daca te uiti pe un Googleearth iti poti face o idee mai clara...

Daca ajungi, nu fi strain si da-ne si noua de stire cum a mers... :D ...eu imi verific si PM-ul... :D

Fir intins!

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 12 Mar 2009, 21:07

ms de raspuns, in mare am inteles cum vine o sa te anunt ce si cum, dar vreau sa mai adun informatii, sa am mai multe optiuni, pluc ca nu stiu exact cum e si cu perisele, plus ca vine si prohitia, daca plec pana incepe cea generala, anut aici, ms si inca mai astept ceva informatii
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Scrie răspuns