pescuit in Serbia

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

pescuit in Serbia

Mesaj de cristian.ene » 11 Feb 2012, 08:00

Pentru cei care vor un pescuit de calitate la stiuca in Serbia aproape de

granita de sud-vest a Romaniei exista un lac unde se pot pescui stiuci mari

pe o suprafata de 500 ha(este loc pentru toti) la preturi corecte.

Am descoperit locatia pe un site de flyfishing http://www.ffextreme.ro/content.php?cont_id=18

http://www.jezerojoca.com/e_index.htm

stradic
veteran
veteran

joka

Mesaj de stradic » 11 Feb 2012, 09:34

Tarziu ai descoperit o altii au fost de mult pe acolo!!!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
rapala the best vobler in the world

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Feb 2012, 10:15

E foarte tare balta si tine pesti adevarati. Merita mers acolo mai degraba decat in Delta noastra, daca vrei sa prinzi peste. Din pacate.....

Sunt insa si anumite aspecte negative de care m-am lovit.
Primul este ca cei de acolo nu stiu nicio limba straina, doar sarbeste. Deci daca vrei sa iti faci rezervare pentru barca, ai probleme daca nu cunosti pe cineva care sa se poata intelege cu ei. Barcile sunt cu motor termic (vreo 10) si fara motor (ceva mai multe). E recomandat sa apuci o barca cu motor, intrucat balta e cu adevarat foarte mare.
E riscant sa mergi fara rezervare, deoarece in weekend e destul de aglomerat.

Al doilea aspect negativ este ca in sezonul rece se vaneaza. Am patit ca am mers cu Andrei pana acolo, avand rezervare de barca din timp si cand am ajuns ni s-a spus ca nu putem pescui pe cea mai buna zona (cam jumatate de balta) pentru ca se vaneaza la rate. Ne-am enervat si am plecat acasa. Practic in ziua aceea am batut degeaba cateva sute de kilometri.
Alta data eram pregatiti sa mergem si, cu o seara inainte, sarbul a sunat la omul nostru de legatura sa ne anunte ca se vaneaza din nou tot weekendul. Asa ca iesirea a fost contramandata.

Trecand peste aceste mici inconveniente, balta este superba.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Re: pescuit in Serbia

Mesaj de Adelin » 14 Feb 2012, 23:59

Si inca un inconvenient, se stie ca frontiera cu Serbia e printre ultimele vami in care traficul e inca in floare, deci vamesii sunt aroganti, cu chef de fu.t-tai, ce mai ca in vremurile bune. Asa ca, a sta la vama cateva ore si a da declaratii pt motoarele din portbagaj e la ordinea zilei....iar cand te intarzie cu cateva ore si ajungi pe la ora 12 la balta si vezi ca nu mai ai barci bune pe care sa iti poti monta un motor ca sa si tina te ia cu naduf. :oops: ....apoi mai e drumul din sat si pana la balta, practic impracticabil pe timp ploios.E o clisa pe jos ca nu razbesti nici cu cel mai pizdos jip. Daca e mlastina cand ajungi e ok, pt ca daca suni si platesti te duce cu tractorul pana acolo...partea nasoala e daca incepe ploaia si esti intrat.Inapoi nu mai iesi....si nici nu ai mult de mers prin nimala, numa cativa kilometeri buni. :oops: Daca ar rezolva partea cu digu', hai ca ai mai trece peste inconvenientul cu vamesii obraznici si aroganti, dar mocirla te face sa te gandesti de doua ori cand pleci de acasa. Cu vanatorii nu ai ce face ca nu sti cand se organizeaza vanatoare in zona si clar nu te lasa sa pescui....spre binele tuturor, pt ca la ce nebuni is aia si cum trag ca la razboi nu ar vrea nimeni sa se afle in "mijlocul luptei". :headbash: Doar ca stai si te uiti ca prostu pana la ora 14-15 ca atunci se cam gata cu puscaturile...dar intri degeaba ca stiucile de la pocnituri is bagate cu capu-n iarba. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 15 Feb 2012, 01:26

Io cred ca voua va pare mai rau ca balta este mai aproape de Timisoara decat de Arad.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Feb 2012, 06:45

Asta e un alt inconvenient major ! :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Feb 2012, 09:11

Pai voi va plangeti de bariera lingvistica ? Sunt convins ca voi gasiti repede pe cineva pe langa voi care sa vorbeasca sarbeste sau ungureste ( ca in zona "baltoacei" respective se vorbeste maghiara la fel de mult ca sarba). Ia sa vezi in Bucuresti cum e sa gasesti pe cineva sa vorbeasca una din cele doua limbi(nu e cazul meu, mi-a dat Dumnezeu un prieten pescar care vorbeste maghiara :) ).

Trebuie sa recunosc ca treba asta cu nevorbitul altei limbi decat sarba , e tare de tot. Oamenii de acolo sunt foarte sufletisti si impetuosi. Ei vorbesc , tu le spui in 3-4 limbi ca nu intelegi ce zic, dar ei continua cu foc, vorbesc in continuu cu tine timp de 5-10 minute zambind larg iar la sfarsit rad in hohote cu atata pofta ca n-ai ce face , razi si tu , chiar daca omul te-o fii injurat neintrerupt timp de minute bune :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Feb 2012, 09:23

Eu unul nu ma plang, caci am gasit prin cineva pe altcineva care vorbeste sarbeste. :D
Doar am semnalat existenta acestei probleme, care cred ca e bine sa fie cunoscuta, spre excemplu de cineva care merge la pescuit acolo de la distanta mare, poate din celalalt capat de tara.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 16 Feb 2012, 01:02

Asta e nasol tare.Trebuie sa arati recunostinta si la cineva si la altcineva si macar unul din astia doi este din Timisoara.

Scrie răspuns