trebuie pasaport obligatoriu ca si pt. toate tarile non-euro.MuskMd scrie:inca o intrebare:
am observat ca nu sunt inca in UE. Exista vre-o derogare sau trebuie pasaport, ca in toate tarile non EU ?
Pescuit in Montenegro ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
gata, back 
prima senzatie. liniste si relativ ieftin.
Bugetul atins pt 6 zile de pescuit a fost sub 250 eur, cu toate cele...inclusiv ceva beri
.
Drumurile bune, dar doar serpentine. Politie full, multi care nu folosesc corect luminile faza lunga, si depasesc coloane fara vizibilitate. Oamenii foarte prietenosi si cu mult bun simt, si mai ales mandri de tara lor. ape tari si limpezi, cu mult peste dar mofturos. Foarte mofturos.
mananci o masa completa ( fel 1, fel 2 o bere, doua
) cu maxim 10 euro. Mancarea e buna, ca pe la noi. Peste tot gasesti supermarketuri cu preturi ok, in care sa te gospodaresti.
Mai pe a doua jumatate a verii vrem sa mai facem o tura.....
.

dap, aia-s lipani

cdc& foam pe 12

asta a ramas dupa ce a scapat unul in suvoi... dati-va parere despre dimensiune

epoxy rullz

lipan la streamer....

si un indigen mai echipat.

prima senzatie. liniste si relativ ieftin.
Bugetul atins pt 6 zile de pescuit a fost sub 250 eur, cu toate cele...inclusiv ceva beri

Drumurile bune, dar doar serpentine. Politie full, multi care nu folosesc corect luminile faza lunga, si depasesc coloane fara vizibilitate. Oamenii foarte prietenosi si cu mult bun simt, si mai ales mandri de tara lor. ape tari si limpezi, cu mult peste dar mofturos. Foarte mofturos.
mananci o masa completa ( fel 1, fel 2 o bere, doua

Mai pe a doua jumatate a verii vrem sa mai facem o tura.....

dap, aia-s lipani

cdc& foam pe 12

asta a ramas dupa ce a scapat unul in suvoi... dati-va parere despre dimensiune

epoxy rullz

lipan la streamer....

si un indigen mai echipat.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
am gasit un vobler in copaci in zona libera
noi am pescuit 99% in flyfishing zone.....
anyway Adi, nu te gandi ca sar pe mal..... au existat si momente frustrante
. localnicii ziceau ca e cel mai misto in perioada iulie august, cand scad apele, la uscate
.
LE. oricum...revelatia verii a fost , din nou, ca suntem fleasca la casting ....
vremea nu a fost grozava dar Tara are caracteristica grozava ca se limpezeste f repede dupa ploaie
Pestii au fost prinsi 60% nimfa, 30% uscata, 10% streamer.....
Apropierea e cruciala....daca ai stricat locul, doar lipanii mai reactiveaza dupa 20-30 minute in care nu te misti in raza de 10 m
. Apa a dracului de rece... cu waderi si polar pe dedesubt nu rezistam mai mult de 30 minute fara sa ies la incalzire....

noi am pescuit 99% in flyfishing zone.....
anyway Adi, nu te gandi ca sar pe mal..... au existat si momente frustrante

LE. oricum...revelatia verii a fost , din nou, ca suntem fleasca la casting ....
vremea nu a fost grozava dar Tara are caracteristica grozava ca se limpezeste f repede dupa ploaie

Pestii au fost prinsi 60% nimfa, 30% uscata, 10% streamer.....
Apropierea e cruciala....daca ai stricat locul, doar lipanii mai reactiveaza dupa 20-30 minute in care nu te misti in raza de 10 m

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez