Pescuit in jud. Satu Mare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu puteau. Cine cunoaste locul unde au fost prinse stiu care este cantitatea de braconier pe metru patrat.
Oricum, erau bine peste limita legala de 40 de cm. Cele doua mai mici au fost eliberate dupa foto(cu telefonul). Norocoasele au fost in drill simultan. Le-am prins cu colegu' la cam 20 secunde distanta (adica aproape deodata)
Oricum, erau bine peste limita legala de 40 de cm. Cele doua mai mici au fost eliberate dupa foto(cu telefonul). Norocoasele au fost in drill simultan. Le-am prins cu colegu' la cam 20 secunde distanta (adica aproape deodata)
Orice sut in fund e un pas inainte !
Duminica am fost pentru prima oara la pescuit pe lacul de acumulare Calinesti-Oas.....ca si toate iesirile de pana acum alaturi de dascal, ca prima lectie, el preda si prinde, eu iau notite......s-au prins 3 avati:unu' cam la 1Kg, si ceilalti la 2,6Kg si 2,9Kg...in ciuda faptului ca am prins zi cu vant si valuri mari.....nu-mi ramane decat sa repet figura cu clenii si sa merg maine-poimaine la Calinesti, fara dascal si sa fac "o figura frumoasa"....
"Pestele rapitor este prea valoros pt. a-l prinde o singura data."-Lee Wulf
marti seara am fost iar pe Crasna...vintu' nu prea m-a lasat sa lansez bine...am prins 2 cleni pe la 20-22 cm si unu' frumusel de 30cm si 430gr...
data viitoare caut si alt loc pe Crasna...
maine dim. musai la Calinesti, ca in week-end e plin pe mal cu stationisti
data viitoare caut si alt loc pe Crasna...
maine dim. musai la Calinesti, ca in week-end e plin pe mal cu stationisti
"Pestele rapitor este prea valoros pt. a-l prinde o singura data."-Lee Wulf