Ce intrebare am mai pus si eu!nucus scrie:Care ai nostri ? Plasarii lui Benone ? sau cei ai lui nea gica ?
Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
.........SA PRINS STIUCA SI MAI MARE...EU MERG FOARTE DES ACOLO MAI ALES IN SEZONUL RECE.....SUNT ZILE SI ZILE...SE PRINDE CEL MAI BINE LA CARAS....MAI SUNT PROBLEME CU LOCALNICII DE FAPT ANUL ACESTA SE MAI BAGA IN SEAMA SI PRIMARUL CU SEFUL DE POST...DAR SA STITI CA SE MERITA SA MERGETI ACOLO...VA DORESC FIR INTINSCiobanu Tiberiu scrie:acum nu prea am auzit nimik despre cum se prinde pe prut domnule Costica.am auzit cativa care spuneau ca au prins stiuca la 2kile la turbarie la lozna.Eu piana prin Aprilie nu prea pot iesi din cauza scolii.dar acum nu e prohibitie?
-
- utilizator nou
...imi pare rau ca nu ati facut treaba in zonele pe care le-ati mentionat...eu unul am fost in aceste zone si am facut treaba...cel mai bine a mers la liveni...buchet cu mamaliga cu sirop de miere...a mers foarte bine...iar in zonele celelalte trebuie nadit caci altfel nu se face treaba...si la darabani se face treaba,secretul e sa nu arunci departe...plumb de 100 g si distanta maxim 15-20m...tot la buchet cu mamaliga...daca mai doriti informatii sunati la acest nr.0747539009...a si apropo anul acesta este interzis pescuitul pe timpul de noapte cu granita la moldoveni...mare grija!!!!!lucian_flo scrie:Popeniul si Dragalina aveau acelasi proprietar. Din cate stiu la Popeni s-a dat drumu la apa si s-a scos tot pestele care era(mi se pare ca proprietarul a renuntat la iaz). Nu stiu in ce stare e acum balta.
La Dragalina este o taxa de pescuit. Din auzite nu prea se prinde peste din cauza ca e hranit bine.
Ambele iazuri au crap, caras si cteno.
Mai este o balta aici in apropiere, la liceul de la Sendriceni. Tot cu taxa (50 Ron). Doi oameni in 2 ore au prins 12 kg peste (crap si caras).
Stie cineva cum e Siretul?
-
- utilizator nou
...stiuca ca stiuca dar ce facem noi pe prut anul acesta ca pe granita cu moldovenii nu mai este permis pe timp de noapte...stiu asta din surse sigure ...mai ramane pe la darabani sa pescuim...fir intins!!!!mihali scrie:Daca ramane cu prohibitie la stiuca pana in iunie, nu cumva pe noi ne arunca in bratele privatilor iar apele nationale in bratele braconierilor?
Ca de...cand sa scoti setca, asa ca omu" gospodar, apare ala, pericolul public, spinningarul. Nu ca ar prinde ceva dar deranjeaza.
-
- utilizator nou
[quote="lucian_flo"]Da, babusca la dandineta, pe Rogojesti. Pacat ca a fost singura. Asta din cauza ca apa era putin tulbure?
Biban nu s-a vazut decat unul mic.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13012[/quote.....incearca la lozna..acolo e si stiuca dar e si biban si musca si rosioara la viemusti....fir intins rel.tel.0747539009]
Biban nu s-a vazut decat unul mic.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13012[/quote.....incearca la lozna..acolo e si stiuca dar e si biban si musca si rosioara la viemusti....fir intins rel.tel.0747539009]
- lucian_flo
- senior