Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- senior
-
- senior
-
- junior
-
- junior
-
- senior
Nu este pe langa papura. Cam la 500 metri spre larg, la apa mica (max.50.cm).Trebuie sa fi atent ca migreaza mereu si e posibil sa ramai "singurel". Un vanticel este lucrul cel mai dorit.Il localizezi usor si il obliga sa stea pe fundul apei. Am prins caras pe care il credeam disparut. Adica foarte mare.
-
- senior
Am vazut pe apa mica niste crapi chinezesti f.mari (unul cred ca avea 1 m)...chiar daca nu dau la stationar, ma atrage ideea unui dril cu un exemplar mare de crap, din barca....oricum, mai este caras mare in baraj...anul trecut, in toamna, am vazut la niste baieti, la SP3, niste carasi la jumatate de kg cum n-am vazut nicaieri - cocosati, sanatosi, ziceai ca-i caracuda...
Am fost pe Prut la Paltinis. Cleanul e "flamand" si ataca orice: rotative, oscilante (mici), shad-uri, grub-uri, voblere, poppere...etc samd
. Avatul face spectacol, dar nu prea are chef de "artificiale". Prefera carne frageda decat table ruginite... Nu am vazut salaul la culoare , cu toate ca lui ii pusesem gand rau Duminica ce a trecut.
Fire intinse!
PS. Lucian_flo, cand facem o iesire cu barca pe Rogojesti? Poate noi ca neinitiati, sa spargem "gheata" la stiuca. Daca nu merge schimbam tabla cu rama si prindem cativa "cocosati"...daca nu baga spaima in ei dl. Mihali pana atunci
).

Fire intinse!
PS. Lucian_flo, cand facem o iesire cu barca pe Rogojesti? Poate noi ca neinitiati, sa spargem "gheata" la stiuca. Daca nu merge schimbam tabla cu rama si prindem cativa "cocosati"...daca nu baga spaima in ei dl. Mihali pana atunci