Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 25 Aug 2009, 08:33

bun a ziua.maine vreau sa ma duc la prut pentru 4 zile in zona santa mare.i am pregatit domnului peste rame negre,porumb,mamaliga etc.as vrea sa styu daca a fost cineva de curand pe prut in zona botosani si cum a mers treaba.astept si alte sugestii de la pescarii mai experimentati.va multumesc

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 25 Aug 2009, 09:24

Din ce am mai auzit, nu prea se prinde, e apa prea scazuta si prea limpede...oricum, se mai ia cate un exemplar mare de crap....totul e sa incerci

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 25 Aug 2009, 11:43

Inca ceva: la Santa Mare e cam aglomeratie...mai bine incerci pe la Romanesti - Berza, e mai lejer si locuri bune sunt peste tot.

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 25 Aug 2009, 12:44

sincer sa fiu la santa mare m a trimis un amic la ''nisiparie'' cica...daca nu gasesc un loc bun merg la ramanesti....orcum vreau sa merg sa vad cat mai multe locuri ca nu cunosc decat mitocul...inrest....am fost mai des in delta decat pe prut... :oops:

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 25 Aug 2009, 12:47

apropos...a folosit cineva barca pe prut?in ce conditii ai voie?multumesc

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 26 Aug 2009, 09:10

Ieri a fost cea mai bogata zi de pescuit din anul acesta. La caras. Rapitorul nu'si face simtita prezenta.

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 26 Aug 2009, 09:16

Carasul e pe langa stuf sau e in larg? Intreb pt ca in larg am vazut chinez mare si sarea si avatul, dar altceva nimic....de fapt eu am dat numai dupa rapitori, in special biban si stiuca la twistere, dar am aruncat de cateva ori si un vobler dupa avatii care m-au disperat cu sariturile lor...

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 26 Aug 2009, 09:27

Nu este pe langa papura. Cam la 500 metri spre larg, la apa mica (max.50.cm).Trebuie sa fi atent ca migreaza mereu si e posibil sa ramai "singurel". Un vanticel este lucrul cel mai dorit.Il localizezi usor si il obliga sa stea pe fundul apei. Am prins caras pe care il credeam disparut. Adica foarte mare.

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 26 Aug 2009, 09:41

Am vazut pe apa mica niste crapi chinezesti f.mari (unul cred ca avea 1 m)...chiar daca nu dau la stationar, ma atrage ideea unui dril cu un exemplar mare de crap, din barca....oricum, mai este caras mare in baraj...anul trecut, in toamna, am vazut la niste baieti, la SP3, niste carasi la jumatate de kg cum n-am vazut nicaieri - cocosati, sanatosi, ziceai ca-i caracuda...

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 26 Aug 2009, 16:27

Am fost pe Prut la Paltinis. Cleanul e "flamand" si ataca orice: rotative, oscilante (mici), shad-uri, grub-uri, voblere, poppere...etc samd :D. Avatul face spectacol, dar nu prea are chef de "artificiale". Prefera carne frageda decat table ruginite... Nu am vazut salaul la culoare , cu toate ca lui ii pusesem gand rau Duminica ce a trecut.
Fire intinse!
PS. Lucian_flo, cand facem o iesire cu barca pe Rogojesti? Poate noi ca neinitiati, sa spargem "gheata" la stiuca. Daca nu merge schimbam tabla cu rama si prindem cativa "cocosati"...daca nu baga spaima in ei dl. Mihali pana atunci :)).

Scrie răspuns