Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eu va pot face un raport ... aerian ... numeric de la Mitoc/Suceava si Hantesti/Bucecea, de duminica. Pe Mitoc vreo 3 pescari la baraj (S), inca vreo 5-6 pe latura de V, 3-4 pe latura de E. La Hantesti nimeni la baraj, nimeni pe coastele cu dig de beton, pana in 10 in coada. Nici o barca, nu mi-a aratat nimeni ditamai monstrul ca in toamna
In schimb, multe multe lebede pe Hantesti, pe langa rate si altele mici.
BTW, asta toamna am dus doi mici pescari sa dea cu batul in balta, la Hantesti. Nici macar o ciupitura, ceva mai la vale de noi a tras o barcuta si a descarcat cativa saculteti, burdusiti cu oare ce? Uite asa am scapat si cei doi mici pescari nu mai vor sa fie pescari.

BTW, asta toamna am dus doi mici pescari sa dea cu batul in balta, la Hantesti. Nici macar o ciupitura, ceva mai la vale de noi a tras o barcuta si a descarcat cativa saculteti, burdusiti cu oare ce? Uite asa am scapat si cei doi mici pescari nu mai vor sa fie pescari.
-
- veteran
-
- veteran
Pe Siret amonte de podul din Siret se ia scobar,clean,morunas si albitura.Apa e mare dar limpede.De vineri a inceput sa scada ptr. ca i-au dat drumu din baraj.
Aval de baraj apa e mare si cam sura ,dar se prinde rosioara.
In baraj se prinde rosioara si oblete.
Rapitor ,biban , avat si clean , nimic! Stiuca e oprita si se mai bate inca.
Aval de baraj apa e mare si cam sura ,dar se prinde rosioara.
In baraj se prinde rosioara si oblete.
Rapitor ,biban , avat si clean , nimic! Stiuca e oprita si se mai bate inca.
- lucian_flo
- senior