Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Domnilor, AJUTOR! Joi am fost la pescuit cu barca in zona SP 3. Un pescar avea parcata masina langa a mea. In jurul orei 18 a iesit la mal cu barca si a plecat. Cand am iesit si eu(pe la 19) langa masina mea erau doua lansete uitate de respectivul pescar. Cum sa-l gasesc pe pagubas?

daca-s lansete bune, de firma, sunt ale mele

Frumos,dar nu dau detalii despre lansete sa nu se gaseasca prea multi proprietari.boistean scrie:daca-s lansete bune, de firma, sunt ale mele![]()
![]()
N-am pus la indoiala nici o clipa ca este vorba de o gluma,dar tot n-am gasit pagubasul.boistean scrie:sper ca s-a inteles ca a fost o gluma...![]()
REVENIRE!!!
mihali scrie:Domnilor, AJUTOR! Joi am fost la pescuit cu barca in zona SP 3. Un pescar avea parcata masina langa a mea. In jurul orei 18 a iesit la mal cu barca si a plecat. Cand am iesit si eu(pe la 19) langa masina mea erau doua lansete uitate de respectivul pescar. Cum sa-l gasesc pe pagubas?![]()
Probabil nu e un forumist.Va observa ca nu are lansetele cind va merge iar la pescuit. Am sa anunt la magazinele de profil : Colt Alb si Timpul liber ! Speram sa se gasesasca pagubasul ...
Multumesc!nucus scrie:Probabil nu e un forumist.Va observa ca nu are lansetele cind va merge iar la pescuit. Am sa anunt la magazinele de profil : Colt Alb si Timpul liber ! Speram sa se gasesasca pagubasul ...
-
vali stratonov
- veteran

mai mult ca sigur..oby 1 scrie:poate de unul care nu avea voie sa se antreneze
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!