pescuit in GALATI

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Lupu Danut
utilizator nou
utilizator nou

pescuit in GALATI

Mesaj de Lupu Danut » 14 Mar 2009, 15:45

as vrea si eu sa stiu daca a fost cineva in ultima perioada la pescuit pe una din baltile Sovarca, Oancea, Danesti, sau balti din apropierea acestora, cum sunt preturile si daca se prinde ceva??? Sambata vreau sa ies la o balta si nu stiu unde!!!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 14 Mar 2009, 15:49

ce rapitor mai este pe acolo si care sunt conditiile?
la oancea am inteles ca feram sa impartit in 2 sau mai multi proprietari,pe balta din dreapta(cu platforma) cica ar fi 50 lei /zi si se pare ca incepind din toamna e iarasi voie cu barca

IULICA
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de IULICA » 20 Mar 2009, 14:07

salut. se mai prinde ceva la vladesti ?

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 20 Mar 2009, 18:06

Salut baieti! Ce puteti sa-mi spuneti despre balta Potcoava (Braniste)? Ati fost careva din voi pe acolo? Eu sunt din Braila si m-ar tenta sa fac o partida, dar nu cunosc zona, toate informatiile (destul de vagi) le am doar de pe net. Mentionez ca ma intereseaza numai pescuitul rapitorilor, cu naluci. Informatiile de pe alte site-uri, privind aceasta balta, sunt destul de contradictorii, iar multe din commenturile pescarilor fac referire la pescuitul crapului. Care-i treaba cu rapitorul pe acolo? Multumiri anticipate si fir intins!

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 20 Mar 2009, 20:52

bogdan ! Sa nu faci prostia sa te duci la Potcoava . Am fost eu cam acum 3saptamani poate 1 luna , nu mai stiu . Am fost pentru prima si ultima data , in urma unor zvonuri de ceva stiuca pe acolo .
Am facut inconjurul balti , am incercat cu tot armamentul din dotare , linguri , voblere , caucioace , spinnerbait . Nu am avut nici un singur atac :evil: in 4-5 ore de dat , nici eu nici colegul . Parerea mea este ca balta este golita de peste , de fapt nimeni nu ne0a intrebat nimic de taxa ceva .

Normal eu dau pe Dunare , Siret , Prut numai la rapitor si numai cu artificiale dar pana se mai incalzeste apa la rau am facut prostia sa ma duc si la baltoaca asta .

Daca vrei pastram legatura si la vara mergem la un avat ceva , la Dunare , apropos stii ceva locuri pe la Braila de rapitor ?

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 21 Mar 2009, 12:30

Salut. Locurile consacrate de rapitor sunt baltile din jurul Brailei, extrem de braconate. In functie de densitatea stiucilor din anul respectiv (caci numai despre asta vorbim, salaul sau bibanul fiind inexistenti) si de activitatea braconierilor, putem spera ca toamna, tarziu, sa ne mai ramana si noua ceva. In 2008 nu am prins stiuca mai mare de 2Kg si aia extrem de rara. Trebuia sa mergi in cursul saptamanii (exclus weekendurile, cand apar cei cu barcile pneumatice, baboierii care dau la pestisor cu cate 5-6 lansete si ocupa tot malul, manelistii etc) si de preferat sa ai cizme-sold pt a avea acces la locuri mai putin pescuite de pe mal.
Locuri bune de avat, la Dunare, nu prea cunosc. Poate stii tu prin preajma Galatiului si mai tinem legatura. Multumesc pt raspunsul referitor la Potcoava, m-am linistit acum. Daca n-au venit sa va ia taxa, probabil ca nici peste nu mai e. Fir intins!

adi.popa
utilizator nou
utilizator nou

Re: pescuit in GALATI

Mesaj de adi.popa » 21 Sep 2012, 16:31

Salutare domnilor,
Cunoaste cineva ceva informatii recente despre Balta Castranova din Galati??? Ma intereseaza niste informatii recente despre acces, taxe, cazare, sau niste date de contact(nr de telefon/adresa e mail)...
O zii buna!!
Fir intins!

catalin66
veteran
veteran

Re: pescuit in GALATI

Mesaj de catalin66 » 22 Sep 2012, 10:51

Salut ! Esti sigur ca e in jud. Galati , asta e numele baltii sau o localitate ? Am cautat pe google earth si este localitatea pe undeva prin Dolj , aproape de Craiova , este si o balta prin apropiere .

Scrie răspuns