dar lasa sa se raceasca apa umpic ... numa asa poate intra cumatra cea mare in actiune....oricum eu zic sa mergem la Sacalaia sau Sasarm daca vrem actiune alt loc nu cred ca ne`ar aduce satisfactii mai mari !
pescuit in Bistrita!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- Cerbeskovici
- utilizator nou

- serbanhbk!!
- veteran

1. Salau este la greu la Faragau, am vazut azi vara destul de multi prinsi la pestisor...dar in toamna nu am mai vazut deloc prinzandu-se.
2.Referitor la balta de la Sasarm am auzit de la multi spunand ca nu prea se poate pescui la spinning din cauza vegetatiei...cum sta treaba in realitate?
3.Nu cred ca vine iarna mai repede si sper sa mai putem pescui la clean.
2.Referitor la balta de la Sasarm am auzit de la multi spunand ca nu prea se poate pescui la spinning din cauza vegetatiei...cum sta treaba in realitate?
3.Nu cred ca vine iarna mai repede si sper sa mai putem pescui la clean.
- Cerbeskovici
- utilizator nou

- serbanhbk!!
- veteran

- Cerbeskovici
- utilizator nou

- Cerbeskovici
- utilizator nou

- serbanhbk!!
- veteran

- ravenheart
- veteran

numai sa se linisteasca vremea asta nashpa, friguri mari si ploi anuntate pe zilele urmatoare, nici nu-mi vine sa ies din casa nici macar dupa tigari 
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.