Hopa! Interesant ...No si eu care am fost aseara ...ca la noi inca nu sunt de spin,
pescuit in Bistrita!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran

- serbanhbk!!
- veteran

pe bistrita este activitate buna la ora actuala. intra multi si mici. imi convine si asa.cand il prinzi pe vad un clenut de 25 pare a fi unul de 30.
azi am facut scandal pe apa. muncitorii care lucreaza la statia de tratare a apei dau cu ecranu.
le-am venit de hac si am sarit in apa de le-am facut flenduri plasele si am eliberat un clean frumos. dupa ce i-am plasat niste vorbe dulci si niste bolovani, tipu s-a calmat si a inteles ca greseste ce face.acela nu e pescuit.
amenintandul cu bataia si cu politia si-a strans repede betele care era cat pe ce sa le trag in apa.
azi am facut scandal pe apa. muncitorii care lucreaza la statia de tratare a apei dau cu ecranu.
le-am venit de hac si am sarit in apa de le-am facut flenduri plasele si am eliberat un clean frumos. dupa ce i-am plasat niste vorbe dulci si niste bolovani, tipu s-a calmat si a inteles ca greseste ce face.acela nu e pescuit.
amenintandul cu bataia si cu politia si-a strans repede betele care era cat pe ce sa le trag in apa.
- serbanhbk!!
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran

Is curios de o chestie. Saptamana viitorare o sa stau 5 zile la castelul din Arcalia, la un teambuilding si vreau sa stiu daca dau de ceva clean si avat in perioada asta pe Sieu chiar in zonele apropiate castelului. O sa am timp de pescuit un pic dimineata si seara.
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."