pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Septimiu
senior
senior

Re: pescuit in Bistrita!

Mesaj de Septimiu » 30 Iul 2014, 11:58

Nimeni nimic? Hai ca mi-a ajuns "jucaria" dupa un drum lung si vreau sa stiu daca o pot da la apa sau nu, sa nu ma trezesc ca ajung acolo si vad lacul golit. :headbash:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Iul 2014, 13:04

Stai ca dau un telefon si revin cu info.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Iul 2014, 14:07

Nivelul apei e la cotele normale...atat ca drumul pe care faci dreapta in Bargau este inchis ( pod in reparatie) si trebuie mers inca ceva km-ii in fata si facut dreapta acolo...si ajungi la lac undeva la mijloc...Pontonul poti sa pui pe apa in capatul lacului ( apa mica), pe malul stang doar daca intrii pe la vre-o cabana si ii rogi sa te lase la apa ( ex. Pensiunea lui Ion este putin mai la dreapta de locul unde vei ajunge la lac acum, poti intreba acolo orice localnic de Ion ca il stiu toti, el are drum pana la mal, dar are bariera pusa...sigur te taxeaza cu ceva, dar macar stii ca lasi masina unde nu umbla nimeni la ea).

Sau mai este plaja libera pe malul drept unde ajungi la apa direct , dar unde este o panta dificila de urcat in caz de ploaie.

Fir intins.
UlKustom Rods

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 30 Iul 2014, 14:16

Multumesc de informatii!
Ma bucur ca am aflat de drum inchis sa nu ma trezesc ca ma duc pana la mijlocul distantei si nu pot trece ca sigur nu sunt indicatoare de avertizare in Bargau. Stiu de drumul de care zici si o sa merg pe el.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Iul 2014, 14:29

Cu placere.

Se zice ca si scrie pe unde este deviata circulatia.
UlKustom Rods

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 04 Aug 2014, 09:22

Am fost Sambata si, surprinzator, este semnalizat foarte bine de ambele parti faptul ca este inchis drumul respectiv si cati km mai sunt pana la blocaj.
Nivelul apei mi s-a parut spre maxim, am prins si 2 reprize de ploaie torentiala. Din pacate nu ma pot lauda cu capturi in afara de 2 bibani si o ratare de clean mai rasarit care insa nu stiu daca a fost agatat din intamplare sau chiar s-a dat la vobler pentru ca nu am simtit nici un atac si pe cand m-am trezit sa intep era prea tarziu...

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 14 Aug 2014, 07:38

Am fost Marti si miercuri pe Somesul Mare la baraj Mica. Apa este galbena desi are debitul scazut si ploi nu au mai fost recent. Spunea cineva din zona ca vara asta nu a fost curat deloc.
Marti am prins un clenut inainte de rasaritul soarelui si am scapat 2 stiuci in mal. Ambitionat de cele 2 rateuri am decis sa merg si miercuri insotit de un prieten. Inainte de rasarit am prins un avatel si un clenut. Se pare ca anul acesta este unul foarte slab in privinta capturilor. In topul locatiilor de anul asta este raul Bistrita , cu cele mai multe si frumoase capturi de clean.
set the hook!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Aug 2014, 19:43

Noi chiar daca aici ne expunem pasul, nu se schimba CULOAREA APEI; asa ca, cum zice si colegul Vulpe, anul acesta a fost un an greoi, chiar si acuma, cand nu mai ploua de 1 sapt cel putin, ne gandim ca de unde mai vine atita apa tulbure, un singur gand imi trece totusi prin cap: balastierele, dar si alea, nu cred ca tulbura chiar in HALUL asta !
Avem 3 zile libere...unde sa mergi, luam ex de la noi, Bistrita-Sieu, sta cat sta curata, si pac vine o viitura mocirloasa de sus de la Colibita, sau, de undeva de pe curs , Somesul mic si praf si ala!
Pe Bistrita-oras , recunosc ca nu prea pescuiesc, dar colegii, dupa cum si spun, ei au experienta printre blocurile grii :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 16 Aug 2014, 22:22

V-ati inscris la concursul de spining de pe raul Sieu?
Aveti careva harta cu locatia exacta?

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 17 Aug 2014, 08:17

Scrie răspuns