pescuit in arges

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pastravar
utilizator nou
utilizator nou

pescuit in arges

Mesaj de pastravar » 03 Feb 2008, 16:41

Barajul Valsan are foarte putin peste. Pasravul scapat din plase e mic si putin. Autorizatie anuala de la romsilva Pitesti sau pe zi de la ocol Musatesti.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 03 Feb 2008, 17:00

un admin sa mute topicul "pescuit in arges" in "barajul valsan" , se refera la acelasi lucru.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Feb 2008, 10:29

Prin 2005 am pescuit nu in lac ci in Raul Valsan amonte de lac si am prins vreo 3-4 pastravi de 20-23 cm la rotativa mica. Nu mai e aceeasi bonitate a fondului ca in anii lui Ceasca, acum se braconeaza mult, vin localnicii noaptea cu torte, furci si alai, asa ca se simte nevoia urgent de repopulare, plus paza, plus amenajari pe albie. Tin minte ca trecea padurarul (parca nea Nae ii ziceam) si imi tot spunea "Frate daca prinzi vreun asprete sa nu il pastrezi ca e jale...si asa, nu prea e voie pe aici dar mai lasam si noi turistii care platesc taxa la ocol, ca altfel va plangeti ca suntem zbiri! Dar de asprete nu te atingi!". Pe cuvantul meu, nici acum nu stiu ce e ala asprete, asa ca daca prindeam cred ca saramura ajungea bietul pestisor!

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 07 Mar 2008, 12:16

Pescuit in Arges, mai mult pe Arges si Doamnei , dar doar in zona mall la bifurcatia celor doua rauri sau prin zona( adica pe arges mai sus de mall, la colonie sau pe malul celalalt la strand)! Locul e frumos, mai ales la mall knd pescuiesti si lumea din mall se uita la tine ca la urs! se prinde stiuca pe langa mall( io unu nu am luat decat 2 marle pana in 20 cm toamna trecuta), clean pe malu cu strandu (cel mai mare 300 g)! dar.... ma duceam la peste doar dupa amiaza 2-3 ore maxim pe zi 2-3 zile pe saptamana!
Am si eu o intrebare pt cei din pitesti care frecventeaza locurile: a luat cineva stiuca anu asta?Dar clean? La ce? Voblere,lingurite?
Stiu k acu e prohibitie la stiuk.....dar intrebarea mea e pt cei care au fost pana in prohibitie!

Scrie răspuns