pescuit in Arges
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Matei Claudiu
- veteran
pescuit in Arges
unde pot gasi si eu locuri pentru clean in arges pe langa pitesti sau chiar in pitesti? va rog raspundeti- mi si mie. vreau sa fac maine o partida de pescuit la vobler. Multumesc !!! 

- edi_curiosul
- veteran
cred ca ai gresit forumul, astia nu o sa-ti spuna chiar daca stiu si chiar de stiu, cel mult te trimit in locuri mai putin roditoare
dar cel mai bine gasesti tu locurile daca ai mai dat le clean trebuie sa stii unde sta daca nu citeste pe forum sau daca nu teorie te poate invatza orice spinningar
-------------------------------------<•)))))><
dar cel mai bine gasesti tu locurile daca ai mai dat le clean trebuie sa stii unde sta daca nu citeste pe forum sau daca nu teorie te poate invatza orice spinningar
-------------------------------------<•)))))><
si daia nu te duci la pestezvic scrie:Si inca e prohibitie, pana vinerea viitoare parca.

cam la fel de multe stuci se prind cate se perinda pe la galerie

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- edi_curiosul
- veteran
cred ca te agiti degeaba se pare ca e prohibitie la stiuca nu la cleanzvic scrie:Si inca e prohibitie, pana vinerea viitoare parca.
sunt multe rauri "concesionate" in Romania unde s-a dat voie si in vrohibitie ca nu imi explic altfel... daca nu tragi cu sare dupa astia tot o sa-i mai vezi postand + ca nu se jeneaza sa se afiseze cu cleanul, shalau, bibanul etc in prohibitie, norocul unor pesti e ca au depus deja
- Matei Claudiu
- veteran
- Petru B.GD.N
- senior
- Matei Claudiu
- veteran
- Matei Claudiu
- veteran