Pescuit in Alexandria TR
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Pescuit in Alexandria TR
Stie cineva daca sunt locuri interesante de pescuit la rapitor in zona orasului Alexandria?
Cei care pescuiesc in zona sunt rugati sa dea detalii.
Cei care pescuiesc in zona sunt rugati sa dea detalii.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- junior
-
- junior
-
- veteran
Serios bre????crysst scrie:Balta Alexandria 3 si Alexandria 4 (Sebi) sunt balti pline de rapitori, acolo am prins stiuca de 6kg, si stiu cu siguranta cu sunt exemplare peste 12kg, somn peste 100kg, salau, biban.
i-auzi........

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
- junior
La sebi am fost, dar n-am luat decat salai stas, la 1 kil. Zici ca scot cartofi din balta nu peste
Am auzit ca ar avea stiuca, da nu i-am zazut culoarea. Poate data viitoare cand ma duc.
La Olt am mers si merg in cintinuare. Am avut si rezultate bune, da in prezent a fost cam dezamagitor. Mult braconaj, peste putin, avat deloc.
Multumesc de informatii.
De Suhaia stie cineva ceva ?
Si mai e o balta a lui Mara care stiu ca avea demult stiuca si biban. Care mai e situatia ?
Am auzit ca ar avea stiuca, da nu i-am zazut culoarea. Poate data viitoare cand ma duc.
La Olt am mers si merg in cintinuare. Am avut si rezultate bune, da in prezent a fost cam dezamagitor. Mult braconaj, peste putin, avat deloc.
Multumesc de informatii.
De Suhaia stie cineva ceva ?
Si mai e o balta a lui Mara care stiu ca avea demult stiuca si biban. Care mai e situatia ?