pescuit brat Chilia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
pescuit brat Chilia
Salutare tuturor!
Weekendul acesta intentionez sa merg in Delta, zona Ceatalchioi
Ma poate informa cineva exact ce acte imi trebuiesc ?
Va multumesc,
Fir Intins!
Weekendul acesta intentionez sa merg in Delta, zona Ceatalchioi
Ma poate informa cineva exact ce acte imi trebuiesc ?
Va multumesc,
Fir Intins!
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- veteran
E obligatoriu permisul ANPA, nu stiu daca trebuie si PG....poate negociezi cu politistii sau jandarmii aia - o sticla de vin Sangre de torro sau Puterea ursului cred ca te rezolva rapid!Mos Martin scrie:Daca avetzi timp, dati-mi si mie ceva detalii cu privire la bratzul Chilia. Urmeaza sa merg vreo 10 zile la Chilia Veche. Si PG-ul ala de unde se ia?? De la Tulcea sau de la Chilia ? E obligatoriu PG-ul asta ? Ca zau ca nu vreau sa fug la ucrainieni!
-
- utilizator constant
Eu am permis eliberat in 2001 de AJVPS- Tulcea. Anul trecut am sta 16 zile la Sf. Ghe. si nu am mai vizat nimic, m-am dus cu viza de Hunedoara. Nu m-a intrebat nimeni nimic.
Si de unde iau eu permis eliberat de ANPA ??
Ca daca e musai, luam si de ala, baga-mi-as p... in permisele lor, ca nu mai stiu cum sa ia banii de la pescari.
Si de unde iau eu permis eliberat de ANPA ??

-
- utilizator constant
-
- veteran
Exact, si de banii astia ANPA asigura populare, paza si amenajari piscicole!!!Mos Martin scrie:Asa de scump ?? Un leu ??![]()
![]()

Ce e mai interesant e ca atunci cand ANPA aproba planul de management depus de o APS si le arondeaza niste ape, le impune imediat si obligatia sa perceapa taxe suplimentare (pe zi) de maxim 50% din valoarea permisului ANPA asa incat teoretic pe apele acestor APS-uri dar si ale RNP si ale unor privati nu ti se poate cere legal, anul acesta, mai mult de 0,5 lei pe zi, daca ai permisul ANPA! Sa stii ca nu e o gluma, mi-au spus-o verbal cei de la sediul central ANPA din Buc. si asa scrie si pe site-ul lor la sectiunea planuri de management!
Iti dai seama cam ce gandesc APS-urile si patronii de balti!