pescuit brat Chilia

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

andreiandrei
utilizator nou
utilizator nou

pescuit brat Chilia

Mesaj de andreiandrei » 26 Mai 2008, 22:43

Salutare tuturor!

Weekendul acesta intentionez sa merg in Delta, zona Ceatalchioi
Ma poate informa cineva exact ce acte imi trebuiesc ?
Va multumesc,

Fir Intins!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 27 Mai 2008, 07:32

permis e pescuit vizat p anul in curs si dac te duci pana in sat doar atat dac te duci dupa sat trebuie si pg!!!

andreiandrei
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de andreiandrei » 27 Mai 2008, 16:26

Multam de informatie Tali

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 28 Aug 2008, 10:14

Daca avetzi timp, dati-mi si mie ceva detalii cu privire la bratzul Chilia. Urmeaza sa merg vreo 10 zile la Chilia Veche.

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 28 Aug 2008, 10:16

Daca avetzi timp, dati-mi si mie ceva detalii cu privire la bratzul Chilia. Urmeaza sa merg vreo 10 zile la Chilia Veche. Si PG-ul ala de unde se ia?? De la Tulcea sau de la Chilia ? E obligatoriu PG-ul asta ? Ca zau ca nu vreau sa fug la ucrainieni! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Aug 2008, 13:14

Mos Martin scrie:Daca avetzi timp, dati-mi si mie ceva detalii cu privire la bratzul Chilia. Urmeaza sa merg vreo 10 zile la Chilia Veche. Si PG-ul ala de unde se ia?? De la Tulcea sau de la Chilia ? E obligatoriu PG-ul asta ? Ca zau ca nu vreau sa fug la ucrainieni! :lol:
E obligatoriu permisul ANPA, nu stiu daca trebuie si PG....poate negociezi cu politistii sau jandarmii aia - o sticla de vin Sangre de torro sau Puterea ursului cred ca te rezolva rapid!

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 28 Aug 2008, 13:41

Eu am permis eliberat in 2001 de AJVPS- Tulcea. Anul trecut am sta 16 zile la Sf. Ghe. si nu am mai vizat nimic, m-am dus cu viza de Hunedoara. Nu m-a intrebat nimeni nimic.
Si de unde iau eu permis eliberat de ANPA ?? :shock: Ca daca e musai, luam si de ala, baga-mi-as p... in permisele lor, ca nu mai stiu cum sa ia banii de la pescari.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Aug 2008, 17:32

De la ANPA Tulcea, langa gara...1 leu+copie CI+ cerere tip :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 29 Aug 2008, 06:46

Asa de scump ?? Un leu ?? :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Aug 2008, 07:35

Mos Martin scrie:Asa de scump ?? Un leu ?? :lol: :lol: :lol:
Exact, si de banii astia ANPA asigura populare, paza si amenajari piscicole!!! :lol: :lol:
Ce e mai interesant e ca atunci cand ANPA aproba planul de management depus de o APS si le arondeaza niste ape, le impune imediat si obligatia sa perceapa taxe suplimentare (pe zi) de maxim 50% din valoarea permisului ANPA asa incat teoretic pe apele acestor APS-uri dar si ale RNP si ale unor privati nu ti se poate cere legal, anul acesta, mai mult de 0,5 lei pe zi, daca ai permisul ANPA! Sa stii ca nu e o gluma, mi-au spus-o verbal cei de la sediul central ANPA din Buc. si asa scrie si pe site-ul lor la sectiunea planuri de management!
Iti dai seama cam ce gandesc APS-urile si patronii de balti! :lol: :lol: Zero profit....sau optiunea de a incalca ordinul si de a pune taxe de 100 lei pe zi, cu riscul ca ANPA sa le anuleze atribuirea acelor ape! :lol:

Scrie răspuns