pescuiala in Bulgaria
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuiala in Bulgaria
stie cineva? a auzit cineva de ceva balti pe langa russe?
ca a mea consoarta mi-a facut progra de sfintele pasti si parca as ciocni si altceva in afara de oua....
ca a mea consoarta mi-a facut progra de sfintele pasti si parca as ciocni si altceva in afara de oua....
-
- veteran
Fratioare ai grija ce faci pe malul bulgar al Dunarii, nu de alta dar e posibil ca si acolo sa fie nevoie de permis de ranita si daca nu il ai vin si te "inhata" niste graniceri cu ceafa ceva mai lata, care vorbesc pasareste si iti mai dau si niste ghionturi "amicale"!oby 1 scrie:incerca dunarea de pe malu celalat
la mine pe prut tot timpul mi se par locuri mai bune dincolo

brother Fario...nici prin cap nu-mi trece sa ma duc pe dunare...ca mascaricii aia sunt dusi rau cu capul...
o balta cu plata sa beau un spritz si sa invatyz rama sa inoate....asa ca sa scap de gura nevestei... care culmea... merge si cu sor-sa....
desi...daca ma gandesc bine..in formula asta muierile-s mai periculoase decat un granicer bulgar...
o balta cu plata sa beau un spritz si sa invatyz rama sa inoate....asa ca sa scap de gura nevestei... care culmea... merge si cu sor-sa....
desi...daca ma gandesc bine..in formula asta muierile-s mai periculoase decat un granicer bulgar...
brother Fario...nici prin cap nu-mi trece sa ma duc pe dunare...ca mascaricii aia sunt dusi rau cu capul...