pentru prima data aici si am deja o intrebare

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

soveja lucian
junior
junior

pentru prima data aici si am deja o intrebare

Mesaj de soveja lucian » 30 Mai 2005, 19:40

salut :oops: ma intrebam dak ma puteti ajuta cu ceva...ma gandesc sa ma duc si eu la o partida ,doua de pescuit in delta (pt prima oara in viata) :( si nu stiu cum sa ma echipez(ma refer la monturi in special)........un peste anume ca tinta nu am poate fi orice crap, somn,stiuca,avat,salau.In principiu cred k am sa ajung pe undeva pe la muhmudia sau pe langa murghiol, pe sf gheorghe.dak ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi recunoscator. fir intins

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Mai 2005, 20:02

Salut! ... si bine ai venit printre noi.
In Delta nu prea am fost si, oricum, nu am fost de cand eram mic, atunci nemergand la pescuit, dar, in schimb am fost pe Dunare de multe ori.
Nu stiu ce sa-ti zic in privinta echipamentului, dar s-ar merita sa iti iei si ceva artificiale, pentru ca Delta poate oferi surprize frumoase si, oricum, momeala naturala se termina mai repede...:)
Cand vrei sa pleci? Cate zile stai?
Cineva in masura sa iti ofere unele explicatii mai detaliate ar fi wilddanube
Scrie-i un mail, sigur nu se va supara :)

soveja lucian
junior
junior

Mesaj de soveja lucian » 30 Mai 2005, 21:16

:D pai cred k stau cam o saptamana (pa la inceputul lui iulie) si in principal o sa pescuiesc pe bratu sf gheorghe :wink: de abia astept is innebunit....stitzi senzatia ...sigur. Da io chiar nu stiu cum si din ce perspective sa atac zona aia ca nu am fost niciodata ...si ma gandesc io k e putin diferit de ce avem noi aici prin iasi si prin imprejurimi.DAKA mi-ati putea da cateva detalii despre metode folosite ar fi :lol:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 31 Mai 2005, 11:20

Probolema nu e foarte complicata.Daca te duci dupa crap si somn cauta un gropan si pescuiesti cu mamaliga,porumb rame negre etc.Sigur o sa vezi atacuri de avati,loveste-i cu oscilante si lingurite,nu se poate sa nu agati cativa.Cel mai bine ar fi daca cauti rapitorii sa cauti o confluenta,acolo de obicei prinzi destul de mult avat si salau.Fii mai explicit, ce vrei sa pescuiesti si o sa primesti sfaturi mai exacte. :wink:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 31 Mai 2005, 12:43

Lucian
Ti-am scris si pe privat
Pentru cineva care vine prima data in delta trebuie initial sa se informeze.
Nu fi intrigat daca anumite informatii se bat cap in cap. Asta e pescuitul, asta e delta. Exemplu- acum vreo cativa ani stateam la stationar pe mal la o groapa pe un canal. Am prins cateva platici si cativa raci. Puteam sa concluzionez relaxat ca n-are balta peste daca pe malul celalalt la 30 m de mine un "adevarat" n-ar fi scos crap si somn de toata frumusetea.

Stabileste-ti obiectivele- pescuit, buget, confort, etc si vei fi indrumat

Pe mine de exemplu ma mai suna prieteni rugandu-ma sa-i duc cu tot calabalacu`( cort, apa, mancare etc) la niste locuri bune si dupa vreo saptamana sa-i iau inapoi si sa-i duc la masina. Daca pot ii servesc daca nu le recomand pe altii. Dar fi foarte atent la provizii. Nu exista catering in delta sau daca ar exista ti-ar goli buzunarele

Variante pentru o saptamana pe Sfantu` sunt o multime. Pentru fiecare varianta o multime de sfaturi.
Stabileste-ti obiectivele !

soveja lucian
junior
junior

mmmm

Mesaj de soveja lucian » 31 Mai 2005, 14:00

:) pai uite cum facem ,da-mi niste exemple de oferte de 4,5 zile de pescuit pe sf gheorghe....aici ma refer la pret ,cazare ,conditii ,peste etc sa-mi pot face cat de cat o parere despre asta :shock:

rapitor
utilizator nou
utilizator nou

Re: pentru prima data aici si am deja o intrebare

Mesaj de rapitor » 31 Mai 2005, 14:24

soveja lucian scrie:salut :oops: ma intrebam dak ma puteti ajuta cu ceva...ma gandesc sa ma duc si eu la o partida ,doua de pescuit in delta (pt prima oara in viata) :( si nu stiu cum sa ma echipez(ma refer la monturi in special)........un peste anume ca tinta nu am poate fi orice crap, somn,stiuca,avat,salau.In principiu cred k am sa ajung pe undeva pe la muhmudia sau pe langa murghiol, pe sf gheorghe.dak ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi recunoscator. fir intins
salut,sunt cateva locuri bune un pic mai jos de complexul de la Murighiol si poti sa ajungi la ele pe digul doi din spatele complexului.In spatele chempingului sunt 3 diguri si trebuie sa o iei pe cel din mijloc unde era caramidaria sa mergi in aval cam 1-1,5km pe dig si sa te uitzi din loc in loc unde se poate de vegetatie sa vezi o insulitza de circa 250-350m cu pomi si tot tacamul pe ea.Trebuie sa te opresti in dreptul ei si acolo sa pui cortul.Malul unde stai este destul de inalt si apa are la o varga de 9m cam7,5m adancime.Acolo erau si niste pomi cazuti in apa care se vedeau dar acum cu apa asta mare nu cred sa mai fi ramas ceva.Eu pescuiam imediat dupa acei pomi si am prins zeci de crapi/zi la mamaliga si porumb.Trebuie sa nadesti locul de seara pentru a doua zi .

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 31 Mai 2005, 15:15

Locul asta deja a devenit cam prea cunoscut .E bun ce-i drept, se ia si salau mai ales daca ai si o barcuta, dar a devenit un fel de camping cu toate relele pe care le implica. Acum e inundat dar peste 2-3 saptamani se paote ajunge cu masina.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 01 Iun 2005, 12:29

wilddanube scrie:Locul asta deja a devenit cam prea cunoscut .E bun ce-i drept, se ia si salau mai ales daca ai si o barcuta, dar a devenit un fel de camping cu toate relele pe care le implica. Acum e inundat dar peste 2-3 saptamani se paote ajunge cu masina.
mai sunt cateva locuri marfa.Eu stau cam 5-6 luni din an in zona.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 02 Iun 2005, 21:41

Mai da ce ocupatie minune aveti de stati cate 5-6luni in delta ca nu ma mai ia somnul de invidie :?: :evil:
Ca si mare patron sa fi si tot nu poti sta fara sa vezi de afacere. :twisted:

Scrie răspuns