Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
salut,sunt cateva locuri bune un pic mai jos de complexul de la Murighiol si poti sa ajungi la ele pe digul doi din spatele complexului.In spatele chempingului sunt 3 diguri si trebuie sa o iei pe cel din mijloc unde era caramidaria sa mergi in aval cam 1-1,5km pe dig si sa te uitzi din loc in loc unde se poate de vegetatie sa vezi o insulitza de circa 250-350m cu pomi si tot tacamul pe ea.Trebuie sa te opresti in dreptul ei si acolo sa pui cortul.Malul unde stai este destul de inalt si apa are la o varga de 9m cam7,5m adancime.Acolo erau si niste pomi cazuti in apa care se vedeau dar acum cu apa asta mare nu cred sa mai fi ramas ceva.Eu pescuiam imediat dupa acei pomi si am prins zeci de crapi/zi la mamaliga si porumb.Trebuie sa nadesti locul de seara pentru a doua zi .soveja lucian scrie:salutma intrebam dak ma puteti ajuta cu ceva...ma gandesc sa ma duc si eu la o partida ,doua de pescuit in delta (pt prima oara in viata)
si nu stiu cum sa ma echipez(ma refer la monturi in special)........un peste anume ca tinta nu am poate fi orice crap, somn,stiuca,avat,salau.In principiu cred k am sa ajung pe undeva pe la muhmudia sau pe langa murghiol, pe sf gheorghe.dak ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi recunoscator. fir intins
mai sunt cateva locuri marfa.Eu stau cam 5-6 luni din an in zona.wilddanube scrie:Locul asta deja a devenit cam prea cunoscut .E bun ce-i drept, se ia si salau mai ales daca ai si o barcuta, dar a devenit un fel de camping cu toate relele pe care le implica. Acum e inundat dar peste 2-3 saptamani se paote ajunge cu masina.