inaite de deschidere ca ar fi cazul sa mai si populeze baltile dar in chimb au tarifat pescari cu taxa maxima de 40 lei , adica taxa de pescuit corespunzatoare dupa o proaspata populare !!! Taxele de pescuit pe 2010 ar fi urmatoarele : 23 Martie – 01 iunie = 40 lei
Iunie – Septembrie = 35 lei . Septembrie – 30 lei , Octobrie = 30 lei , Noiebrie = 20 lei Am intrebat ieri un angajat al
Doripesco care venise in control ,” Cand au de gand sa mai si pupuleze ???? Raspunsul a fost ca” peste cateva zile sau chiar o saptamana “! dar pana atunci pescari vor fi taxati cu taxa maxima desi nu sa bagat un peste in balta , mai mult aflasem ca defapt , iei au si recoltat acele balti pentru a coomercialializa pestele in magazinele propri , deci dup ce ca era peste putin ramas din luna noiembrie 2009 , omeni au recoltat dupa care sau gandit ca seschida pesciutul pe 23 martie pentru FRAIERI ! Problema este grava chiar penala ! Am discuta cu cati va pescari la fel de patiti si la fel de suparati ca si mine , care se gadeau sa reclame la OPC ,oameni regretau bani cheltuiti timpul perdut , kilograme de nada aruncata aiurea , Va dati seama! ca au pacalit si pacalesc si acum sute de pescari care vin de buna credinta , consuma benzina , pierd timul , arunca nada aiurea intr-o balta goala , secatuita este voraba de baltile doi si trei . Daca erau oameni corecti ar fi anuntat ( puneau un afis ) si bine inteles practicau un tarif de luna noiembri adica 20 lei , Dar acesta este respectul aratat de conducerea firmei Doripesco , clientilor ( pescarilor Brasoveni ) Personal am sa avit aceste balti
! Fir intins !