Pensiunea Vital Chilia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Pensiunea Vital Chilia
A fost cineva? E bine, e rau? http://www.vital-chiliaveche.ro/
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- PescarNebun
- senior
De acord aici, dar nu m-as duce sa fac schi nautic, daca se poate numi asa distractia aia tembela in Delta, sau sa fac orice alta tampenie. Ci m-as duce la o simpla pescuiala.
Pentru ca vreau si eu sa am o sansa sa prind o marla chioara. La Sacalaia, de cand cu retinerea de stiuca, nu mai am nici o tragere de inima sa merg, la Sarulesti si baltile din jur, e stiuca, dar putina. Ar mai fi Tancabesti 1 dar si ala nu stiu cata stiuca are. Nu am auzit stiucar sa mearga acolo. Nu prea vad ce optiuni ar mai fii.......
Pentru ca vreau si eu sa am o sansa sa prind o marla chioara. La Sacalaia, de cand cu retinerea de stiuca, nu mai am nici o tragere de inima sa merg, la Sarulesti si baltile din jur, e stiuca, dar putina. Ar mai fi Tancabesti 1 dar si ala nu stiu cata stiuca are. Nu am auzit stiucar sa mearga acolo. Nu prea vad ce optiuni ar mai fii.......

- PescarNebun
- senior
- PescarNebun
- senior
Delta natural.... corect, mai bine stai acasa.
Balti cu plata, incinte cred ca vrei sa spui.... 3 in barca si 80-100 lei de caciula.... sau 250 lei singur. Parca e cam mult...
Rauri... Undeeee???
Balti cu plata, incinte cred ca vrei sa spui.... 3 in barca si 80-100 lei de caciula.... sau 250 lei singur. Parca e cam mult...

Rauri... Undeeee???
daca esti din Craiova, asa cum scrie la tine, atuncea esti mai oropsit putin de soarta, in sensul ca nu prea gasesti aproape de tine stiuca, dar.....
totusi, esti aproape de Dunare, Bistret, Rast, C0, etc. , locatii unde mai gasesti ceva stiuca, rara dar se mai prinde - tot ca in Delta
mai exista pe la babiciu o balta cu plata care tinea ceva marle, deci........cauta
iar ca sfat: - orienteaza-te catre Dunare
totusi, esti aproape de Dunare, Bistret, Rast, C0, etc. , locatii unde mai gasesti ceva stiuca, rara dar se mai prinde - tot ca in Delta

mai exista pe la babiciu o balta cu plata care tinea ceva marle, deci........cauta
iar ca sfat: - orienteaza-te catre Dunare