pe Dimbovita in Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
care salcie anume?
costica, zici de salcia mare aia despicata de traznet din aval de spitalu' municipal sau de aia scufundata de linga caminele studentesti, cu vie pe margine?
acum o saptamana-doua am fost eu sa testez niste jiguri si o mulineta. am stat cam juma' de ora si am avut cateva urmariri pana in mal, grupuri de 4-5 bibani, dar nu era unul macar mai mare decat jigul cu care dadeam.
scrie-i mesaj lui mihaishad, el mai baga pe acolo si stie locurile unde poti prinde din aia mai rasariti.
scrie-i mesaj lui mihaishad, el mai baga pe acolo si stie locurile unde poti prinde din aia mai rasariti.
-
- utilizator constant
Am pescuit mult In Plumbuita. Am lociut acolo si cunosc f bine lacul. Pe partea fostei fabrici de caramida se si unde incepe taluzul inclinat se iau bibani peste 500gr si salau. Nu mai stiu ce ste si mai ales ce regim are. Din cate am mai aflat este concesionat ; il scad si baga novoade la greu.
Altfel lacul are un potential extraordinar.
Atentie la consumul pestelui - lacul este interzis pt scaldat din cauza infestarii in principal cu materii fecale, ca de-altfel toate lacurile de pe cursul Colentinei.
Altfel lacul are un potential extraordinar.
Atentie la consumul pestelui - lacul este interzis pt scaldat din cauza infestarii in principal cu materii fecale, ca de-altfel toate lacurile de pe cursul Colentinei.
Re: pe Dimbovita in Bucuresti
de Calin C » 22 Oct 2012, 11:19
Un biban, pe Dimbovita la iesirea din Bucuresti in zona benzinariei Lukoil. A intrat la vobler Cozma mic.
Un biban, pe Dimbovita la iesirea din Bucuresti in zona benzinariei Lukoil. A intrat la vobler Cozma mic.
Nimeni, nimic in ultima vreme? 

Am fost eu acum vreo saptamana si ceva. Doua piscaturi(la guma) anemice,nefinalizate(in zona Regie,intre pasajul Basarab si club Maxx). Am dat la plastice si rotativa.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
Azi am fost pana pe la regie in recunoasatere sa vad ce se mai face pe dambovita constatare: totul este ca de obicei toata lumea cu vergile ,nimeni nu prindea nimic din 3 pescari erau 2 care aveau si binecunoscuta parasuta intinsa iar din toti 2 erau doar cu parasute ochiuri de maxim 1,5 cm cate 5 lansete pe cap de minibraconier ,fiind oameni in varsta i-am intrebat si eu ce se gandesc sa mai lase si nepotilor la care ei s-au rusinat de mine
si-au strans sculele si au plecat pe partea cealalta la o distanta considerabila unde si-au reluat activitatea...un confrate de al nostru care cica dadea la jig batea cursul incercand sa jepcuiasca de pe canalul din mijloc prin intepaturi de rigoare ...cica mai prinsese caras asa iar culmea e ca omul avea o dotare bunisoara (ustensile haleutice),nimeni nu prindea nimic ,dar am vazut o saritura de peste bine imbracat in mal sper sa fi fost un salau 

Am fost azi in zona dintre drumul spre confort city si targul autovit, am prins vreo 20 de bibani si un somotel pitic si am scapat o gramada de bibanasi cat bricheta, majoritatea i-am prins in zone cu apa mica de 30-50cm, ma distram urmarindu-i cu polarizatii cum se tin dupa grub
inca ceva, vad ca a inceput sa apara si pe aici somnul pitic, sper sa nu se duca dracu si dambovita din cauza lui